Reklama

Reklama

Orange Is the New Black - Série 3

(série)
USA, 2015, 13 h 2 min (Minutáž: 52–90 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Předloha:

Piper Kerman (kniha)

Hrají:

Taylor Schilling, Uzo Aduba, Danielle Brooks, Michael Harney, Natasha Lyonne, Taryn Manning, Dascha Polanco, Nick Sandow, Yael Stone, Samira Wiley (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nové obchodní zájmy, duševní posuny a problémy s rodiči převrátí životy a podnítí mocenské boje mezi vězni a dozorci. (Netflix)

Recenze (20)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série - (5/10). Třetí série byla zatím ze všech sérií zdaleka nejslabší. Větší polovina série byla hrozně nudná a natahovaná. Po prokousání tou nudnou polovinou jsme na rozdíl od druhé série nedostali výraznější zlepšení. To se dostavilo až na úplném konci série. Vůbec bych se nedivil, kdyby mnoho lidé kvůli této sérii s Orange sekli, protože to byla fakt už nuda. Já mám rád oddechové kecací seriály, ale tady se až na pár dramatických scén skoro nic nestalo. Takže doufám, že tvůrci procitnou a konec série je příslib výborné 4. sérii, protože ten konec se zase náramně povedl a dokázal nalákat na další sérii. Pokud bude stát i další série za pendrek, tak zvážím konec se sledováním. Nejlepší epizoda: Nevěř žádný děvce (S03E13) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada lehce ztrácí na živosti,což je škoda,na druhou stranu musím pozitivně hodnotit,že se postava Piper dostala spíše do pozadí a vznikl tak prostor pro vývoj ostatních charakterů,obzvlášť mě baví Joe Caputo,jeho život připomíná horskou dráhu.Seriál patří nadále k těm,které mě opravdu baví a těším se na čtvrtou řadu. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je docela zklamáním. Po odchodu Vee jakoby se tvůrci báli tam dát zase někoho záporného, takže se to celé točí na tom, jak se Piper postupně mění povaha z hodné vězenkyně na gangsterku, která šéfuje kalhotkovému gangu. Taky mě zamrzel návrat Alex, jako postavu jí nemám ráda a doufala jsem, že konečně z příběhu odejde. Musím říct, že u mě zatím vede Red na plné čáře, doufám, že si to u mě holka nijak nepokazí. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak 3.série znamená bohužel kvalitativní sešup dolů. Flashbacků do minulosti jednotlivých postav je tu až příliš a rozhodně nejsou tak poutavé, jako třeba v minulé sérii u Vee. Nové postavy nepřinášejí nic moc zajímavého a stávající, zejména Piper, řeší povětšinou kraviny. Kvalitu si drží Caputo a černošky s Hispánkama. Celkově průměr a doufám opravdu nejslabší série. (Netflix, orig.) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá série, ale asi nejslabší, a to přestože mi vyšlo hodnocení stejně jako u té první. Trochu tu scházela nějaká jednotící dějová linie, pokud upustíme od vývoje vězení jako instituce. Není to úplně špatně ale po dvou sériích se zloduchy jako Pennsatucky a Vee tohle působilo méně soudržně. Celou sérii pro mě ale táhly perfektní flashbacky, které má asi tahle série zatím nejlepší. Leanne, Norma, Chang i Tiffany. ()

Galerie (237)

Zajímavosti (1)

  • Když hlavní hrdinka připravuje na trávníku výzdobu na Den matek, tak si lze všimnout, že má černé ponožky a přitom všechny vězeňkyně nosí jen bílé. (cariada)

Reklama

Reklama