Looks Blue, Tastes Red
Michael TrimPředloha:
Piper Kerman (kniha)Scénář:
Jenji KohanKamera:
Michael TrimHrají:
Uzo Aduba, Danielle Brooks, Michael Harney, Natasha Lyonne, Taryn Manning, Kate Mulgrew, Jason Biggs, Laverne Cox, Catherine Curtin, Lea DeLaria, Annie Golden, Diane Guerrero, Lauren Lapkus, Matt McGorry, Adrienne C. Moore, Matt Peters, Jessica Pimentel, Dascha Polanco, Alysia Reiner, Elizabeth Rodriguez, Nick Sandow, Yael Stone, Todd Susman, Lorraine Toussaint, Samira Wiley, Vicky Jeudy, Emma Myles, Jackie Cruz, Maria Dizzia, Beth Fowler, Lin Tucci, Yvette Freeman, Judith Roberts, Alexander Wraith, Dale Soules, Selenis Leyva, Laura Gómez, Raymond Mamrak, Lori Tan Chinn, Julie Lake, Jes Davis, Joel Marsh Garland, Ian PaolaProducenti:
Tara HerrmannStřih:
Bill TurroObsah
Fingovaný „trh práce“ umožní Taystee předvést svoje podnikatelské schopnosti a Red prožívá odloučení od svojí vězeňské rodiny.(Netflix Cz)
- Ve vězení se koná "veletrh zaměstnání" a Taystee (Danielle Brooks) se rozhodne jednu z otevřených pozic vyhrát. Flashback nám zároveň představuje její minulost v dětském domově. Pennsatucky (Taryn Manning) je po měsíci propuštěna ze samotky a pohádá se s Healym (Michael Harney) ohledně jejich minulé dohody.(hansel97)
- přehled
Vypadá modře, chutná červeně (S02E02) Photo © Netflix
žádní fanoušci
![]() |
06.06.2014 Netflix |
---|
Necrotongue
Druhá epizoda mě příliš neoslnila, tvůrci sice její děj vrátili zpět do Litchfieldu, jenže ho jaksi zapomněli udělat zajímavý. Naprosto ujetá příprava na budoucí pracovní pohovory byla tak dokonale americká, že jsem se u té absurdity místy docela dobře bavil, ale jinak šlo o dost nezáživný díl. 3*-(21.4.2019)