Reklama

Reklama

VOD (1)

Sophia dává ženám tolik potřebnou lekci ženské anatomie, Morello jede na vyjížďku a Larry chystá životní změny. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No sláva! To už bylo lepší. Debata o ženské anatomii byla dokonalá, bavil jsem se u ní skvěle, sám jsem se jednou u naprosto stejného rozhovoru vyskytl, takže vím, že to tvůrci vystihli naprosto přesně:-) I ostatní děj mě ale potěšil, tentokrát mi nuda nehrozila. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak napsal Necrotongue, sláva! Konečně zas epizoda, která mě bavila (až teda na ty neustále se vracející debaty o pee-hole), a kde mě tolik neiritovala Piper, naopak, v několika chvílích jsem se bavila i díky ní (situace se So So a Big Boo, nebo když nalézala své věci, které si mezitím přivlastnily jiné spoluvězeňkyně). Ale říkám si, že to, co se děje mezi Polly a Larrym už překračuje hranice dobrého přátelství, a obávám se, že už je to jen krůček k něčemu jinýmu. Což o to, o dvojici Piper-Larry mi tolik nejde, tam by na to Larry měl s nadsázkou "právo", ale Polly a její manžel... No, uvidíme. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's not an addiction. It's a collection, right? Some people collect buttons or Taco Bell Chihuahuas. I collect orgasms. See, I'm all about giving. I am like a bean-flicking Mother Teresa." ()

Reklama

Reklama