Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Linda věznici začíná vidět v novém světle, Judy se chce zoufale dostat ven. Když se zešeří, vězeňkyně sestaví seznam požadavků. (Netflix)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu se zbavit pocitu, že po skvělé rozjeté úvodní epizodě ztrácí příběh postupně na tempu. Mám z toho všeho dojem, že se tvůrci vzpourou ve věznici tak trochu zasekali, a zatím se marně snaží najít smysluplné východisko. Třetí díl nebyl špatný, ale některé dějové linie na mě působily poněkud jalově. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož jsem nabrala sílu a energii chlastem, rozhodla jsem se, že taky po sto letech něco okomentuju. Za oběť jsem si vybrala tenhle skvost, protože mi fakt dalo zabrat dokoukat ho se zdravým rozumem a musím to dát celýmu čsfd najevo. Věc, která mě nejspíš bude srát celou tuhle sérii, je ta otravná baba z MCC. Její příběh, kterej byl i na tenhle seroš až moc divnej a smyslnedávající mi doslova vyrvával mozkový buňky z hlavy. Vůbec celej díl působil jaksi céčkovým dojmem. Postavy dělaly rozhodnutí, který se absolutně příčej jejich charakteru a působily strašně uměle. Na oitnb se mi vždycky líbila ta spontánnost a opravdovost postav, což o tomhle díle říct fakt nemůžu. Ještě k tomu je tady ta fraška s tím vyjednáváním, která působí strašně uměle a nereálně. ()

Reklama

Reklama