Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři dny od začátku vzpoury vládne v Litchfieldu chaos. Vězeňkyně přemýšlí, co přinese budoucnost, a hledají útěchu ve svých blízkých. (Netflix)

Recenze (3)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně už ani nevím, jestli tahle epizoda byla fakt dobrá, nebo jsem jenom ráda, že už tahle sezóna skončila (bez prdele nejhorší série oitnb, co se tady stalo fakt nechápu). Myslím, že se přiklonim spíš k druhý možnosti. Navíc zásahová jednotka byla pěkná fraška. Hodnocení: 7/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda byla proti oběma předchozím dílům přece jen lepší, nebyla skvělá, ale byla dobrá. Sice jsem se u seriálu naučil kašlat na logiku, ale tady už to bylo příliš okaté. Lidi si z obklíčené věznice odcházeli jako dělníci v pracovní době na pivo, pokud obklíčená nebyla, tak je to taky podivnost. No, ale mohlo být hůř. ()

kkomtu 

všechny recenze uživatele

Vzpoura trvala celkem 4 dny a tomu měly podle mě spíš odpovídat právě 4 díly (nejvíce 7-8). Pátá série je pro mě zatím to nejnudnější co tento seriál nabídl. Z vězeňské vzpoury jde udělat nuda. Kdo by to byl řekl. :-( 4* jsou z části i za to, že už je konečně konec. ()

Reklama

Reklama