Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vtipálci způsobí na Halloween pořádný zmatek. Luschek boduje u ostatních dozorců. Linda řeší krizi a Donuts s Pennsatucky mění plán. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, jak to okomentovat? Těžko hledat nová slova, když byla pátá epizoda na stejné úrovni jako předchozí díl. Děj je pořád jasně lepší než u spousty jiných seriálů, což není na šestou sezónu špatné, jenže chybí jen troška kvalitního humoru, abych mohl přidat i čtvrtý kousek. Škoda. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už přestávám mít naděje na to, že by se z týhle věci nějak stal seriál, na kterej se dá koukat, aniž bych se unudila k smrti nad těma nesmyslnejma kecama a začala se u toho fakt bavit. Válce bloku C a D absolutně nerozumím a vůbec nevím o co tam sakra a jde, jak se to stalo, proč se to stalo - ocenila bych nějaký odpovědi. Doggettová se pro změnu vysere na svobodu a vrátí se do vězení - protože proč ne že? To už bych radši žila v lese než se tam vrátit do prdele. Hodnocení: 5/10 ()

Elizabethx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl. Pro fanoušky pořád zajímavé, protože mě seriál dokáže udržet a baví mě to. Ale neděje se nic zajímavého a věřím, že pro víc lidí je to nuda. Většina postav mě extrémně štve a nezajímá. ()

Reklama

Reklama