Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taystee využívá svojí nové pozice. Linda učí Tamiku, jak se vyhnout nepříjemným otázkám. Černá Cindy a Maria se snaží udobřit s lidmi, kterým ublížili. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj šesté epizody mě vcelku bavil, dění ve věznici i mimo ni mě nenudilo, ale naprosto nejkvalitnějším počinem bylo to, kolik času dostal k dispozici Joe Caputo, který se stal v seriálu mou jasně nejoblíbenější postavou. Každá jeho interakce s Natalií Figueroa mě spolehlivě pobaví. ()

estik97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

díl nebyl tak nabušený jako předchozí, takže jsem chtěla dát čtyři hvězdičky.. další hvězdu pro mě srazilo #MeToo. Jsem velmi zvědavá, jak s tím chcu pokračovat. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra Figovka s Caputem tuhle sérii pro mě zachraňujou - jsem ráda, že jejich vztah neskončil, ale naopak se rozvíjí, tyhle dva jsou fakt skvělý duo, který prostě nepřestane bavit. I když absolutně nevím, co má bejt s tím #MeToo, hádám něco z prvních sezón, co si absolutně nepamatuju, dokonce mi i chvíli trvalo, než jsem si vybavila, kdo je sakra ta ženská, na to abych si vzpomněla, co se stalo už muj mozek nemá. :D Hlavně absolutně nevím, proč (ať už to bylo cokoliv) to vyplavalo na povrch až teď v poslední sérii. Hodnocení: 7/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama