Reklama

Reklama

Orange Is the New Black - Série 7 (2019) (série)


A tady si vystoupíme (S07E13)

(epizoda)
  • USA Here's Where We Get Off
USA, 2019, 1 h 30 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Loučení v slzách, emotivní pocty a nové začátky. Rozlučte se se ženami z vězení Litchfield v závěrečné řadě seriálu. (Netflix)

Recenze (7)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla jízda. Skvělý zakončení série, s koncem jsem naprosto spokojená. Musím říct, že mi tenhle seriál snad bude i chybět. Jsem ráda, že na konci ukázali i co se stalo s ostatníma postavama, který nebyly vidět 2 série, a že Piper skončila s Alex. Hodnocení: 10/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále mělo stopáž celovečerního filmu, a to byla škoda. Kdyby měli tvůrci méně času, možná by se tolik nebabrali v patetických scénách, které mi zbytečně pokazily dojem z celé epizody. Bohatě by mi stačila pěkně zvládnutá rozlučka u závěrečných titulků, protože například ta Larryho promluva k Piper, to bylo holé neštěstí. Nebýt zbytečného balastu, mohla to být pětka. ()

estik97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

finále za mě mezi 4-5 hvězdičkama, nakonec jsem se přiklonila k plnému počtu, protože si to seriál za celou jejich práci zaslouží. Pro mě finále uspokojivé v některých věcech i překvapivé. Děkuji za vše <3 Ještě dodatek a trochu spoiler(!): jsem ráda, že už se více nerozmmazávala kauza MeToo! ()

Reklama

Reklama