Reklama

Reklama

Orange Is the New Black - Série 7

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 13 h 44 min (Minutáž: 55–90 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Předloha:

Piper Kerman (kniha)

Kamera:

David M. Dunlap

Hrají:

Taylor Schilling, Kate Mulgrew, Natasha Lyonne, Laura Prepon, Uzo Aduba, Danielle Brooks, Nick Sandow, Selenis Leyva, Taryn Manning, Yael Stone, Jackie Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

V poslední řadě seriálu se podmínečně propuštěná Piper snaží postavit na vlastní nohy, zatímco zkorumpovaný Litchfiled si žije dál svým životem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (13)

mouzi 

všechny recenze uživatele

Tak prosraná šance na spektakulární finále po sedmi sériích se hned tak nevidí. Totálně utahaná a nudící série plná balastu, kterou jsem dodíval jen proto, abych měl zhlédnutý celý seriál. Úplně nejvíc mě nasralo, jak se 8 minut před koncem najednou objevily všechny postavy, které nebyly vidět od doby, co byly vězeňkyně rozděleny do různých věznic. Přitom celá série mohla být postavena na střídavých pohledech do té či oné věznice a bývalo by to mnohem zajímavější a pestřejší než stávající obsah, který by byl daleko poutavější při poloviční stopáži. Toto už bylo vaření z vody a prakticky zbytečná série devalvující ty předchozí. A Suzanne mě tam děsně srala. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně přiznávám, že jsem čekal katastrofu. K mému obrovskému překvapení jsem se ale po většinu času dobře bavil, i když to občas zaskřípalo. Je škoda, že se tvůrci opět nedokázali vyhnout přehnané hře na city, na druhou stranu je ale pravda, že i v sedmé řadě dokázali přijít s velmi slušným dramatem a nezapomněli ani na humor. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. (poslední) série - (8/10). Poslední série tak trochu naplnilo moje očekávání. Krásně uzavřela jednu seriálovou éru, která tady s námi byla pekelně dlouho. Věřím, že Orange nebyl jenom seriál, ale také inspirace ke konání dobré věci. Tenhle záměr tvůrců hrozně cením. Všechny postavy dostaly důstojné zakončení a ani u jedné se mi nestalo, že bych byl s nějaký koncem nespokojený. Právě naopak. Byl jsem překvapený, že jsem se u ničeho nenaštval a byl jsem za jejich štěstí fakt rád. Tak sbohem Orange.. Bylo to moc fajn. Nejlepší epizoda: A tady si vystoupíme (S07E13) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

není to úplně na maximální hodnocení jako první řady,ale po nepovedené šesté řadě je ta poslední nebe a dudy.Hodně tu dělá i velká dávka nostalgie,kdy divák ví,že jde o loučení a žádná další řada už nebude.Osobně sem rád,že se tvůrcům podařilo solidně uzavřít skoro všechny linie,i když ne vždy to bylo tak jak bych si přál...80% + 10% za to,že mi bude tenhle seriál chybět,což bych po šesté řadě neřekl. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel závěrečná série se mi vůbec nelíbila. Spoustě postav se změní charakter, což mě vážně vytáčelo. Nejvíce mi bylo líto Red, byla to moje nejoblíbenější postava, silný charakter, sebevědomá žena a stane se z ní tohle? Rozumím tomu, že chtěli ukázat, co dokáže udělat samotka člověku, ale i tak škoda tak skvělé napsané postavy ze začátku. Závěr byl ale povedený. Ne všechno se vyřešilo, nechali si několik otevřených konců (možná prostor pro pokračování za pár let?), ale nedalo by se to ukončit vše najednou, takže se závěrem jsem spokojená. Ale série jako celek se strašlivě táhla a vůbec nebavila. ()

Galerie (302)

Zajímavosti (6)

  • Číslo na linku organizácie na pomoc imigrantom, ktoré Maritza (Diane Guerrero) rozdáva spoluväzňom v detenčnom centre, skutočne existuje. (RigorMortis)
  • Tato epizoda byla věnovaná zesnulé maskérce Karen Reuter, která v lednu roku 2019 prohrála boj s rakovinou. (UhLee)
  • Empire State Building v New Yorku se na počest poslední série Orange Is the New Black  v den její premiéry (26. 7. 2019) rozsvítila  v oranžové barvě. (oli009)

Reklama

Reklama