Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začiatku príbehu stojí vražda primátora a jeho protikandidáta. Poverení vyšetrovaním sú agenti FBI Archer (Sean Patrick Flanery) a Driverová (Kristanna Loken). Postupným rozmotávaním spletitého klbka lží a poloprávd zisťujú, že radnica mesta ukrýva omnoho viac, než len meno vraha. Všetko sa ešte viac skomplikuje, keď svoju kandidatúru ohlási bývalý najbližší spolupracovník primátora. Agent Archer naviac odhalí ťaživé rodinné tajomstvo, za ktorým stojí jeho matka viceprimátorka Elizabeth Archerová (Morgan Fairchild). Spočiatku nesúrodá dvojica agentov postupne zisťuje, že čelia tajomnej, stáročia fungujúcej a mocnej organizácii. Z lovcov sa stanú prenasledovaní. Dokážu nebezpečné dobrodružstvo prežiť a nájsť toho, kto za celou konšpiráciou stojí? (gezko)

(více)

Recenze (7)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Poďme sa hrať v C-čkovom filme na vysokú politiku, so zákulisnými ťahmi, spiknutiami a polovojenskou tajnou organizáciou. Dajme tam treťotriednych hercov, zopár zbraní a nesmrtelných hlavných hrdinov. Presne toto diváci chcú. 1 z 5 ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Kristule Terminátorová Painkillerová se zhostila tentokrát role agentky Driverové. Drsná sexiterminátorka se pustila do tajného spolku, přefikla svého kolegu Archera, dostala dvakrát nakladačku ale vytrvala. Průměrná rozuzlovačka , hra na drsné policisty, kteří musí porazit zlobivé politiky. Dá se na to koukat, ale ne pozdě večer. Ne pro to, že bychom byli z těch akcí tak rozrušení, nebo z Kristule tak vzrušení, ale pro to abychom u toho nezaspinkali. ()

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Není to až tak špatné konspirační krimi, napětí určitě je a pár akčních scén taky, jen se na to člověk nesmí dívat ožralý v poloze v leže a usnout hned na začátku. Nejvíce filmu ubírá sestříhání a řazení scén a některé skutečnosti mohly být více vysvětleny. ()

Reklama

Reklama