Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane Lockhart (Karen Gillan) je mladá spisovateľka, ktorá svojou prvou knihou zožala obrovský úspech. Teraz má však problém - píše ďalší román a nedokáže ho dokončiť, lebo je šťastná, a keď je šťastná, nie je schopná písať. To desí jej vydavateľa Toma (Stanley Weber), ktorý je na pokraji krachu a iba nový trhák od Jane by ho udržal nad vodou. Všemožne sa pokúša urobiť Jane nešťastnou, no čím viac ju trápi, tým viac si uvedomuje, že je do nej zaľúbený. Janin blok zatiaľ nadobúda obrovské rozmery, keď sa jej fiktívne postavy začnú objavovať v skutočnom živote a chcú donútiť Jane, aby im (aj sebe) dopriala ich zaslúžený happy ending. Podarí sa im to? (albionlady)

(více)

Recenze (7)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nejucajdanější "co se škádlívá, to se rádo mívá" široko daleko, navíc s podivnými dějovými zvraty na každym třetim kroku a dost průhlednym souborem neherců. Jediný významnější plus (vedle pár hlášek a písniček) bych viděl v tom, že se postava Karen Gillan nakonec nechala překecat a pokusila se prorazit svuj tvůrčí blok v rouše Evině. Protože v zajetí toho koberce s kalhotovym střihem to holt nikdy ("záhadně") nemohlo fungovat. O:-) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Takový zbytečný film s příjemnými herci. Nic nového, nic originálního. Občas se něco málo podařilo, ale nebylo toho mnoho. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Jsem rada, ze jsem se nenechala ovlivnit zdejsim hodnocenim. Film se mi moc libil a bavil me, je fakt, ze mam slabost pro Britanii a film byl plny skotsky hercu s bozim prizvukem, ale i tak :) Vsichni herci byli skveli, ubihalo to rychlo, pobavilo me to i dojalo (hlavne ten moment, jak to vypadalo, ze Jane neprijde na ten pub quiz). Ke konci jsem jim na ten wtf moment chvilku i skocila :D jasne, je to romantika, zadnej zazrak, ale pobavila jsem se a rozneznila a to staci. Ale teda dostalo me, kolik ruznych skotskych hercu, ktery znam odjinud, se zde objevilo. ()

albionlady 

všechny recenze uživatele

Veľmi milá a pohodová zábavka na večer. Má, samozrejme, niekoľko "klišoidných" momentov, ako tieto romantické komédie zvyčajne majú a síce už od začiatku viete, ako vzťahy medzi postavami dopadnú, nevadí to. Škótsky humor, prostredie a oblečenie (!!!) Karen Gillan sú tiež veľmi fajn. A pohreb bol úžasný, asi najlepší moment celého filmu! ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomhle opravdu správně, je Karen Gillan. Jinak se klišé střídá s nudou, kterou občas prořízne nějaký ten vtípek. Možná kdyby se hlavní postavy nechovaly, jak kdyby jim bylo pět... ()

Reklama

Reklama