Reklama

Reklama

Iveta

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Reality show ze života zpěvačky Ivety Bartošové, která plánuje svůj velký návrat do vyprodané Lucerny. Jediná skutečná sonda do duše hvězdy českého showbyznysu. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Winnie 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální a nadčasový obraz bývalé hvězdy na ssklonku kariéry, zoufale pokoušející se o poslední comeback, ačkoliv všichni včetně diváků, štábu a snad i samotné Bartošové v skrytu duše ví, že šance na návrat je nulová. A ikony českého showshitu jako Honza Dědek, Janis Sidovský nebo Vláďa Kočandrle tomu jenom dodávají grády. Tleskám ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se dobře zasmála... Je škoda, že si Iveta nežije svým rodinným životem a nenechá prostor jiným. Kdyby se teď tak trapně nesnažila o comeback, mohla zůstat v paměti věřejnosti jako ta krásná Ivetka s kouzelným hlasem. Takhle si ji budu pamatovat jako trosku, která se chce jen zviditelnit... Škoda. ()

Reklama

jardoch odpad!

všechny recenze uživatele

Je mazec co je schopná česká produkce vyplodit.Iveta,která je sama o sobě uplná nula a žije jenom z článků v bulváru,se nechá naverbovat do samostatného pořadu,kde si hraje na nějakou charitu či co a chová si odrostlejší postižené dítě a vodí ho za ruce a kdesi cosi...to bych se poblil.Na tom je vidět,jak je naše společnost blbá...kdo neskáče neni čech,hop,hop,hop ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrhlá myšlenka se stala skutečností. Bývalá princezna tuzemského popu, nyní labilní obluda z Uhříněvsi dostala svůj vlastní pořad, kde s ní všichni můžeme prožít její životní radosti a starosti. Zlatým hřebem má být koncert v Lucerně (comeback tisíciletí). Všichni, kteří se na tom podílejí jsou buď cvoci nebo jsou to ze své podstaty hodně krutí lidé, jenž se baví rozkladem jedné ženy. 15%. ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Nezajímavá, přihlouplá a psychicky labilní pseudocelebrita čeké pidikotliny je partou kolem ní, včetně štábu obskurní TV Pětka a jiných jejích vypečených kamarádů, postrkávána k jamémusi comebackovému koncertu. Hroší kůže všech zúčastněných živících se na viditelně psychicky labilní zpěvačce, navíc prosté jak čerpadlo, je neuvěřitelná, trapnost některých okamžiků je neskutečná. Hrůzostrašný zážitek jsem si chtěl po skončení prohloubit dočtením našláplé, trochu horroré detektivky Jo Nosbeho Sněhulák. Mrazivé, ale proti téhle šmíře to byla slabota. ()

Zajímavosti (1)

  • V páté epizodě pořadu má Iveta Bartošová v Ružomberoku koncert naživo na halfplayback. Tvůrci však později přiznali, že v televisním vysílání se k záběrům z koncertu přidala hudba se zpěvem z CD. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama