Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem čekal od komika Izerova kalibru víc, než jen pouhý zednický humor, který je v mnoha případech bez nápadu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Izerův internetový pořad. Pořád jsou tam dobré nápady, ale už to není ono. Třeba jeho vánoční rady. :D ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vykopávka televizní ´´zábavy´´ automechanik Izer vzal za vděk sběrně moderátorského odpadu a udělal si svůj typicky imbecilní a 1000x provařený styl pořadu s humorem pro patnáctileté vyhulence a padesátníky ze střední vrstvy, kteří určitě jeho debilní humor přivítají s otevřenou náručí.Já se můžu už jen ironicky usmívat nad trapností a ubohostí tohodle přiblblýho komedianta, jehož éra skončila s Markem Dobrodinským.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Místy trapné jak sviňa, místy celkem zábavné. Zdeněk Izer coby Čakri Makri asi to nejlepší na celém tomto pořadu a Šárka Čárka. Občas zazní humorný vtip, jindy parodie na známé pořady, poslechneme si pár kutilských rad, podíváme se Pod lupou, co kupujeme, jíme, pijeme na šmejdy nebo dobroty, zjistíme, jak jsou na tom myslivci, knězi, na co si máme dát pozor ve Vietnamu a spousta dalších kokotin. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Místy lehce kvalitativně nevyrovnaný, ale pořád je to klasický Izer. Nejlepší rubriky jsou jednoznačně "Pod lupou" a "Koule nelžou". Škoda jen, že Izer cílil v posledních spíš na kvantitu pořadů než na jejich kvalitu. Bohužel nejlepší léta (spolupráce s Dobrodinským) už jsou dávno pryč, ale naštěstí je většina tohoto kultovního materiálu pořád ještě na Youtube. I přesto jde ale o jednoho z nejlepších bavičů u nás. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

S novou televizí se roztrhl pytel nových pořadů z nichž velké množství balancuje na hraně odpadu. Tento však patří mezi snesitelné ba dokonce zábavné. I přes nějáký ten více či méně trapný fórek si myslím, že se Izerův malý "comeback" vcelku vydařil. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Tele Tele.. člověk se zasmál i té největší h*vadině a mělo to hlavu a patu..dokonce i Telebazar a jiné pořady s Izerem jsou vtipné. Jenomže tady jsem se pousmála jen u ženské navigace nebo u parodie na věštce. Bohužel to mi nestačí, jelikož přidaný divácký smích se za minutu spustí tak pětkrát a vyplňuje trapná prázdná nudná místa. Dobrou zárukou trapasu je také potom část pořadu kdy jako skončí ta "vtipná" scénka a Izer říká vtip televiznímu štábu. Já nevím ale TV pětka aspiruje na trapno-televizi roku(i když první čestné místo patří asi pořád nově)...Tou nejhorší částí tohoto pořadu jsou bezpochyby scény se Šárkou Vaňkovou, protože ani u parodie není podmínkou přehrávat. No nic na Buřtcajk se nikdy už nepodívám! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

První díl s myslivcema byl geniální. Až na pár šlápnaců vedle jsem se bavil téměř u každé scénky a nasmál jsem se jako už dlouho ne. Druhý díl byl o poznání horší, ale i přesto oplýval několika dobrými nápady. Uvidíme, jak se nový pořad Zdeňka Izera rozvine a jakou úroveň si udrží dále... Prozatím lepší 3* EDIT po 5 dílech... úroveň začala nebezpečně klesat dolů, a tak jsem radši na seriál přestal koukat uplně. Nenechám si zkazit dobrý dojem ze záčátku pokaženým dojezdem, ale i přesto musím snížit hodnocení na 2* ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyl Izer, tak bych dal možná i o 2 hvězdičky míň. Ale Izer je IMHO český král fórů, xichtů, vyprávění. PS: Imitace pořadu s tím hrzavým moderátorem (teď si nevzpomenu na jméno, myslím, že to jsou černé ovce) je geniální! Izer je prostě a jednoduše král českýho humoru! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, něco bylo skvělé (většinou Pod lupou a Koule nelžou), něco zase strašně trapné (ty vtipy jakože po skončení natáčení), ale i tak jsem rád, že to existovalo. Takový koncept tu kromě České sody a Tele Tele nikdy moc nebyl a ačkoli Buřtcajk by z téhle trojky byl jednoznačně nejslabší (ne tak kvůli lacinosti kulis jako spíš kvůli tomu, že to ne vždy bavilo), na příjemné zabití času to postačilo dost dobře. A to Izera bůhvíjak nemusím. 3* ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Některé scénky jsou fakt odpad, ale něco se Izerovi neskutečně povede, že se řežete smíchy. Ale záleží samozřejmě na vkusu. Za mě nejlepší pořad na Pětce. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zasmál bych se bohužel už nebylo čemu... to nejlepší zaznělo už v ukázkách. Jediný co se mi potrhalo... drápama křeslo, co to zase proboha.... to myslí jako vážně? a to je vše? Buť izzzzzer sám... nebo blb který tenhle pořád vymyslel. Proboha když už jste to teda na ty obrazovky vytlačili (doslova) tak do toho aspoň natlačte něco co mi aspoň rozkmitá víčka. :) No vida pár dílů a jak se to zvedlo.... nejen víčka.... teda. :D Tak už zase stagnujou ach jo.... hvíííí jedna hvězdička dolů! :D ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer si Buřtcajkem drží úroveň jeho několika posledních pořadů, která však není zrovna valná. Škoda, že můj nejoblíbenější bavič klesnul takto hluboko.. 40% ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

"Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno.(oficiální text distributora)" Hahaha. Parodie na humor? Já se zasmál opravdu jen párkrát, ale zas tak špatné to není... ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že Izera nemám rád, uznávám jeho tři kladné vlastnosti: 1. jednota formy a obsahu, neboť jako pánský úd (ten asijský piercingovaný) nejen vypadá 2.kontinuálnost, neboť už celá léta si stále drží stejnou laťku, bohužel pro něj ale proklatě nízko 3. upřímnost, neboť se svůj fekální humor nesnaží ani trochu maskovat, viz scénka, kterou jsem (bohužel) viděl, kde si ve skotské sukni velmi vtipně ulevuje do golfové díry. Mimochodem, v celém pořadu neustále dokazuje, že je patrně jediným člověkem na světě, který umí vykonávat intimní potřebu i ústním otvorem. Kompars se rozhodně nechce dát svým principálem zahanbit, Vaňková hezky imituje hloupou blondýnu z Na stojáka, pokud se tedy člověk soustředí pouze na intonaci a nevnímá význam slov. A jestli nějací zmatení uživatelé zde v komentářích tvrdí, že Izer je král české komiky, tak to tedy padám... To jsem se víc pobavil i tehdy, když mi můj zubař po půlhodinové námaze oznámil, že mi právě omylem vytrhnul jiný zub! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

V roce 2012 nenápadné příjemné televizní zjevení. Zdeněk Izer je originální bavič (zjevem i zemitým humorem). Na nic si nehraje a jeho vtipy mají grády :) . 70%. ()

Reklama

Reklama