Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Sice lepší, než Izerovo poslední pořad "Skečbar", na druhou stranu taky žádná sláva. Momentálně mam pocit, že Izera bude nejideálnější cpát do televize jenom v silvestrovských relacích, kde odvypráví vtipy a potom, jak sám kdysi říkával, "Nazdar bazar!". Stopáž je možná trochu dlouhá, začínají převládat trapnosti a ubohosti, leccos už jsme dokonce kolikrát slyšeli přímo od Zdendy, i když dobrej frk se v jeho podání vždycky najde, takže jsem v očekávání, kdy nějakej přijde a nenudim se ;) ()

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle vypadá pád až na dno. Zdeněk Izer býval dříve občas i celkem vtipný, ale tento pořad je neskutečně primitivní záležitost. I když je pravda, že by s tímto pořadem plným fekál humoru mohl slavit úspěch, neboť to je přesně to, co má průměrný český divák odkojený Novou tak rád. - Odpad. ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Zatím to vypadá, že tento pořad má stoupací tendenci, což je dobře. "Buď in" - ta ženská je k nevydržení a trapná! ()

Guzmicz 

všechny recenze uživatele

Některé rekonstrukce vtipů ujdou. Ale zbytek stojí za prd. Nejvíce mě rozčilují scény, kde mluví rádoby vtipně. A ještě to podporuje umělým smíchem, aby lidi vůbec věděli, kdy se mají smát. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Izer je borec. Strčí do kapsy kdejakého Donutila(přežrané trapné moravské prase), Polifku(prvoligový ožrala) nebo Šípa(trapáka obecného) nebo ocasy z Na stojáka (Pavláska, Knora a tu bloncku co ji nemůžu přijít na jméno). Buřtcajk je takový malý klenot, na kterém jinak nezajímavá TV5 staví... Slabší chvilky by se určitě našly, ale takové Pod lupou je geniální. Izerův talent z Policejních akademií, V ráno zataženo, v noci roztaženo, tak zůstává nezapomenut. Osobně mu ve stínu výše uvedených, protěžovaných sraleblit, upřímně fandím. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer je dobrý bavič, ale pořád ne a ne si po své Na palmě nají něco slušného, na co by se v televizi dalo dívat. ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Zdeňkův zemitý humor můžu. A samozřejmě chápu, že ne u každého dílu se budu za břicho popadat. Myslím si ale, že Zdeněk je pořád invenční. Čakri Makri a Pod lupou jsou nejlepší. Na Šárku Čárku jsem si zatím nezvykla. ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Něco je trošku stupidní, ale "Pod lupou" a "Auto moto kout" si ty 3* prostě zasloužej, leckdy jsem se dost zasmál, Izer je dobrej. Jinak je to samozřejmě dost prvoplánovej humor, ale tak intelektuální smršť jsem fakt nečekal. ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

O mnoho slabší, než Telebazar a další starší pořady Zdeňka Izera, ale protože vždy patřil mezi mé oblíbené baviče, dávám Buřtcajku hvězdu navíc, ačkoliv už to zkrátka není, co to bývalo... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne, Zdeněk Izer už jiný nebude a ten kdo čekal, že svůj televizní comeback okoření něčím novátorským, tak je naivní jak stará Blažková. Laciné scénky, kterých by zájezd boskovických důchodců přes noc napsal na dvacet dílů sem tam proložené „dlaždičskými“ anekdotami (díky bohu za ně). Prostě starej, pro někoho možná i dobrej, Zdeněk Izer. ()

dandy11 

všechny recenze uživatele

Vlado Štancel a Vietnam, to nemělo chybu. Izer je jedním z nejlepších českých komiků. Uvidíme, jak další díly. ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím konstatovat, že pořad Buřtcajk je pouze slabý odvar humoru, který umí Zdeněk Izer předvést... kde jsou ty časy, když dávali v televizi např. pípšoubazar. 1 hvězdička, ale to pouzte za to, že mám Izera docela rád a že vím, že opravdu umí předvést víc, např. policejní akademie od Izera - ta byla parádní, můžu doporučit každému :-D. PS: Šárka Vaňková je sice dobrá zpěvačka, ale opravdu hrozná bavička a k Izerovi mě prostě nějak nesedí. ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Zdenda Izer to je mistr ve svém oboru, nejlepší vypravěc vtipů kterýho máme a jeho novej pořad rozhodně stojí za to. Izera sem měl vždy rád a vždy se na něj rád kouknu. Konečně je mistr Izer zase zpátky v TV. Jen tak dál Zdendo. :-) ()

j.linhi 

všechny recenze uživatele

Izer je v současnosti asi náš nejepší bavič a to i přes to že se dost často opakuje, stejně je to v jeho podání pořád vtipný. Bohužel má smůlu na "kolegy" nebo tv stanici a každý jeho nový pořad jde rychle ke dnu, ne nutně jeho vinou. ()

Reklama

Reklama