Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

karlosss18 

všechny recenze uživatele

Po 9 dílech: Tak po dalším sledování zjišt'uju,že se na to nemá cenu dále koukat.Vtipy jsou suchý,obehraný...místy dost trapný!! Nové nápady prakticky žádné.Škoda,první 2 díly mě bavily,potom to šlo jen a jen z kopce...35% ()

Zeldur 

všechny recenze uživatele

To, že Izerovy pořady s léty rapidně ztrácejí na vtipu a kvalitě, nic nemění na tom, že je to pořád jeden z nejlepších českých komiků. ()

Kinpr 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer je mistr. S ničím se nepáře a to je ono. Nejlepší je v roli Vlada Štancla a hlavně jako médium věštící z karet...konečně někdo ukazuje ty šarlatány podvodnický v pravém světle. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Dalo by se z toho vytěžit víc, nicméně je to jeden z nejlepších pořadů s Izerem. Po dlouhé době koukatelný pořad... ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Izera mám rád, jeho humor, vtípky a Maňase... ale tyhle scénky bože... to je velká slabota a zoufalost. To se vrátil tak 15 let nazpět s takovou zábavou.. No doufám že se probere a zase to bude starej dobrej Izer. Jedna hvězdička je za sexy Šárku Vaňkovou. Reklamu, která hlásá potrháte se smíchy ... tak ta je hodně mimo. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer byl vždycky mistr v útoku na bránice diváků. Že jeho humor není nikterak inteligentí, vůbec nevadí. Naopak je sprostý, leckdy fekální, ale úderný. Izer prostě nemá konkurenci - podobný druh humoru na české scéně příliš není. Jeho scénky už od dob pořadu Na palmě, přes nejrůznější "bazary" se zkrátka staly legendárními a moc rád se na ně koukám znova - nikdy neomrzí. Jsem rád za tento nový pořad, kde mi snad vadí jen extrémně trapná Šárka Vaňková, která šíleně přehrává a působí na mě jako 12letá zkouřená puberťačka. Pořadu její účast spíše škodí. Ne všechny Izerovy gagy vždy vyjdou úplně na jedničku, ale většinou jsou naprosto skvělé. 75% ()

Masety 

všechny recenze uživatele

1* je za název pořadu (ten mě pobavil víc, než cokoli v jeho obsahu) a pár vtipů, kterými Izer svůj pořad občas proloží, zbytek bohužel vůbec není buřtcajk, ale pěknej bullshit... A to mám Zdendu jinak fakt rád, jako vypravěč vtipů je pro mě snad nepřekonatelný. Doufejme, že se brzy ukáže s o mnoho kvalitnější záležtostí. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád řekl, že jsem velmi rád, že se izer vrátil. první díl, který jsem viděl byl druhý - to byla prdel u toho jsem se pořád gebil, bohužel ostatní díly mě už takovou zábavu nepřinesli. Nápad je to dobrý, ale koncepce celého pořadu je odsouzena k záhubě. dávam tomu max měsíc. Ikdyž celkově tv pětka je celkově dost divná televize a je velká šance, že si tohle jako eso udrží. Zpět ke koncepci, první co by se mělo změnit je třeba to, že by mělo být více rubrik(pod lupou,buď in atd..) které by se měli různě střídat(měli by se třeba měnit obtýden), už jenom z důvodu, že prostě dochází nápady. Další věc která se mi nelíbí je, že je tam ten přidaný smích ve stylu amerického sitcomu, o různých vložkách se štábem kdy izer vypráví vtip který jsem od něj už slyšel nejméně 3x ani nemluvě. Ve výsledku je to dobrý nápad, ale prostě nedokončený a nedomyšlený. Co zaslouží pochvalu jsou autokout a pod lupou, ostatní je ve většině případů nevtipné. ()

mchlumak 

všechny recenze uživatele

Většina vtipů je zrecyklovaná, notoricky známá a navíc natažená (v rámci scének), i když by se dala říct během pár vteřin. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Docela fajn. Já se bavím. Izera mám rád a na jeho pořady si vždy čas udělám. Jeho nápady jsou fajn. Má nejoblíbenější rubrika je "Pod lupou" a spotřebitelský test petard neměl chybu. Hodně kritizovanou rubriku "Bud´ in" mám rád a možná to těm nebystrým nedošlo, ale Vańková v těch scénách má být trapná. Nejvíc se mi líbila část s Izerem jakožto metrosexuálem, co má čas na sex pouze v metru. Jinak, Auto-moto kout mě dostává pokaždé a "Koule nelžou" jsou někdy fekal, ale baví. Izerovy cesty do zahraničí už tak moc nebaví, proto tam nebude ta pátá. Jinak fajn. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Jako vypravěč vtipů je dokonalej, málokdo umí podat vtip tak jako on, ale tohle se nepovedlo. Čím víc se snažíš udělat srandu, tím více trapné to je (viz. Vaňková). Ale i tak, jsem se někdy dobře pobavila. Je to typicky izerácký, takže některé vejžblepty nemusím, ale úplnej odpad to není. První myslivecký díl byl vrchol humoru, žádný další díl už ho nepřekonal. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako na horské dráze, naštěstí však, že těch vtipných momentů a scének je tam daleko více. Auto moto kout, pod lupou, koullle nelžou! ()

subic 

všechny recenze uživatele

Běželo to na už neexistující TV pětce v roce 2012. Nezapomenutelný je pořad Pod lupou, parodie na Černé ovce ČT, taky Last minute jako pořad o turistice, moderátor cestuje za vás a vy můžete v klidu sedět doma v obýváku u televize. Výborný byl i Evžen v pořadu Koule nelžou, což byla parodie na různé pořady typu Volejte věštce. Izer jako bývalý automechanik se i skvěle realizoval v pořadu plném zaručených rad pro motoristy Auto moto kout, což byla parodie na pořad ČT Auto moto revue. Škoda, že to nemělo delší trvání, protože mě Izer moc baví. ()

Forum. 

všechny recenze uživatele

Izerův humor mi vždycky přišel laciný. S postupem času zjišťuju , že opravdu laciný je. Ale. Má i své silnější chvilky a pokud ho sledujete častěji ba dokonce pravidelně dá se mu přijít aspoň částečně na chuť. Uvidím časem. Zatím 55%. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně nevyrovnané. Miluju třeba rubriku Auto Moto kout, některé Izerovy hlody u nás zdomácněly, líbí se mi Izerův způsob humoru, ale asi spíš ten starý, z těch prvních pořadů, v poslední době to jde dolů... Šárka Vaňková (Buď in) je tragická, scénky se Zdeňkem Venclem nebo Milanem Pitkinem, sehrané podle provařených vtipů, jsou většinou bída... ()

Reklama

Reklama