Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tento pořad vznikl na katastrofálním kanále "Pětka". Zdeněk Izer opět potvrzuje, že patří mezi špičku českých bavičů a komediální skeče zvané "Buřtcajk" mě nesmírně bavily. Celá stopáž je věnována vždy několika pořadům a krátkým fórkům. Za sebe preferuji rozhodně vědecký pořad "Pod lupou", věštírnu "Koule nelžou", či rady pro řidiče v pořadu "Mototechna". Je škoda, že tento pořad zanikl, protože nádherně rozproudil stojaté vody českých TV kanálů. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl bilboardy, tak jsem se na to docela těšil, protože Izera mám rád. Jaké však bylo mé zklamání, když jsem to viděl. Děs běs, který se ale svou úrovní přesně hodí na Pětku. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Buřtcajk balancuje na pomezí mezi záchodovým a masovým humorem. V době nekonečných talentových show a nesmyslných reality show to stačí k úspěchu. To je trochu smutné. Z kultivovanější zábavy tu zbylo jen pár talk show. Buřtcajk je naděje na vzkříšení skečových pořadů. Nemusí pršet, stačí jen, když kape. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od pana Izera lepší záležitost. Bohužel je tenhle pořad trapný od začátku až do konce, mimořádně tu zazní dobrý vtip, který je tak nekonformně prohozen mezi scénkami. Pořad ještě trochu vyzdvihují nové a nové Izerovi hlášky. Vrcholem trapnosti tohoto pořadu je ovšem Šárka Vaňková. Její podání Izerova humoru je umělé, laciné a stupidní. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tohle byl můj komentář po zhlédnutí prvních dvou nebo třech dílů, faktem je, že Šárka Vaňková je pořád stejně trapná. Ovšem s každým dalším dílem se probouzí ten charakteristický Izerův humor, který jsem míval celkem rád, a tak když se podívám na další díl tak vím, že například "Pod Lupou" mě spolehlivě rozesměje už jen Izerovým imitátorským výkonem. Prozatím zdvihám na tři hvězdy. ()

Scooby.. 

všechny recenze uživatele

Tak od Izera bych čekal víc a ne tuhle slátaninu. Sem tam jsem se zasmál, ale to vždy když skončila scénka a on vyprávěl vtip. Vaňková je tragická, tahle holka by měla mít zákaz veřejného vystupování. ()

turektureck 

všechny recenze uživatele

My co jezdíme starejma vránama supr pořad. Spotřebitelé vždy sedí u tohoto pořadu. Ti co nemaj prachy na cestování koukaj na tento pořad. Ti co chtěj utratit dvě kila za věštce koukaj na tenhle pořad. Ty který zajímá life style magazíny koukaj na tento pořad. Izer prostě umí. ()

Kubikos 

všechny recenze uživatele

Odpad tomu nedám protože nemůžu říct že jsem se ani jednou nezasmál ale trapnost nad trapnost to bez diskuze je. Zdeněk už by se na to asi měl vybodnout. ()

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Určitě pořád lepší,než to co se dnes vysílá v televizi jako třeba ty tupé nekonečné seriály jako Ulice a cesty domů.Někdy je to dost trapné,a určitě to nemá takový šmrnc jako třeba Jen blbni.Nic méně člověk se dobře zasměje,a někdy to smíchy málem pustí do kalhot :) I když se už Zdeněk dlouho neukázal v televizi,doufejme že brzy se dočkáme zase nějakého pořadu. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem příznivcem Izerova humoru. Good hlášky a žádna nuda : A jak zní jedno černo-humorné pořekadlo : " Sranda musí být, i kdyby tatu věšeli.. " takže 4 jasné hvězdy **** ()

tomuleee 

všechny recenze uživatele

Tak Zdeňa se nám vrátil, mám odkoukáno 8 dílů a jsem nadmíru spokojený. Musím souhlasit že nejlepší je parodie na pořad Testoviny to prostě nemá chybu a Šárka Čárka pořád nevím na co to její jméno naráží ale tak Šárka má dvě čárky a to je Cajk :D Izer mě nikdy neomrzí ale jeho pořad Telebazar byl opravdu nepovedený. Toto má jakous takous kulturu a já Izerovi fandím i celé Pětce. Kdo dnes není v Tv trapnej? Všichni a doslova. Jasně souhlasím že některé fory jsou fakt omleté snad tisíckrát ale kde furt brát nové? Hodnotím aboslutně a to 100 % a Zdeněk na hrad :D ()

BONGOman 

všechny recenze uživatele

Neříkam že to je dokonalé, přecejen i komik takoveho formátu po tak dlouhé době na české scéně nebude sypat jeden originální kousek nebo vtip za druhým. Ale rád se na Buřtcajk podívám a i se zasmeji.. a to je cajk! ()

luukaas 

všechny recenze uživatele

Není možné hodnotit pořad po jednom shlédnutí.....Ono vymýšlet každý týden nové scénky je poměrně obtížné, proto nepochopím jak někdo může po 28. minutách dát odpad. Jsou slabší scénky, ale taky velice zdařilé. Zdeněk Izer je komik, který dokáže rozesmát kohokoliv... ()

jericho001 

všechny recenze uživatele

Škoda že Tv Pětka už skončila,protože tohle bylo jediny na co sem se koukal.Zdenda opět ukázal že umí a jeho scénky,skeče a gagy jsou opravdu skvěly.Jeho styl humoru mám opravdu rád a když dělal scénky jako pod lupou anebo čakryho makryho a jeho Koulllle nelžou tak to jsem opravdu nemohl.Sice někdy to bylo slabší,ale jinak spokojenost veliká. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit prvním dílem, který je tak trochu na pikaču, jakoby se to Ájzr bál rozjet. Pak už se ale naštěstí rozsviští klasický Ájzrův homer, opravuji, humor a každý další díl je jedna veliká del. A jak ukazuje moje věštecká koul-l-l-l-l-e, jsou na YT všechny díly volně k dostání. Tak se na to koukněte a bude to v cajku. ()

Reklama

Reklama