Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád řekl, že jsem velmi rád, že se izer vrátil. první díl, který jsem viděl byl druhý - to byla prdel u toho jsem se pořád gebil, bohužel ostatní díly mě už takovou zábavu nepřinesli. Nápad je to dobrý, ale koncepce celého pořadu je odsouzena k záhubě. dávam tomu max měsíc. Ikdyž celkově tv pětka je celkově dost divná televize a je velká šance, že si tohle jako eso udrží. Zpět ke koncepci, první co by se mělo změnit je třeba to, že by mělo být více rubrik(pod lupou,buď in atd..) které by se měli různě střídat(měli by se třeba měnit obtýden), už jenom z důvodu, že prostě dochází nápady. Další věc která se mi nelíbí je, že je tam ten přidaný smích ve stylu amerického sitcomu, o různých vložkách se štábem kdy izer vypráví vtip který jsem od něj už slyšel nejméně 3x ani nemluvě. Ve výsledku je to dobrý nápad, ale prostě nedokončený a nedomyšlený. Co zaslouží pochvalu jsou autokout a pod lupou, ostatní je ve většině případů nevtipné. ()

Reklama

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Sice lepší, než Izerovo poslední pořad "Skečbar", na druhou stranu taky žádná sláva. Momentálně mam pocit, že Izera bude nejideálnější cpát do televize jenom v silvestrovských relacích, kde odvypráví vtipy a potom, jak sám kdysi říkával, "Nazdar bazar!". Stopáž je možná trochu dlouhá, začínají převládat trapnosti a ubohosti, leccos už jsme dokonce kolikrát slyšeli přímo od Zdendy, i když dobrej frk se v jeho podání vždycky najde, takže jsem v očekávání, kdy nějakej přijde a nenudim se ;) ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Jako vypravěč vtipů je dokonalej, málokdo umí podat vtip tak jako on, ale tohle se nepovedlo. Čím víc se snažíš udělat srandu, tím více trapné to je (viz. Vaňková). Ale i tak, jsem se někdy dobře pobavila. Je to typicky izerácký, takže některé vejžblepty nemusím, ale úplnej odpad to není. První myslivecký díl byl vrchol humoru, žádný další díl už ho nepřekonal. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, něco bylo skvělé (většinou Pod lupou a Koule nelžou), něco zase strašně trapné (ty vtipy jakože po skončení natáčení), ale i tak jsem rád, že to existovalo. Takový koncept tu kromě České sody a Tele Tele nikdy moc nebyl a ačkoli Buřtcajk by z téhle trojky byl jednoznačně nejslabší (ne tak kvůli lacinosti kulis jako spíš kvůli tomu, že to ne vždy bavilo), na příjemné zabití času to postačilo dost dobře. A to Izera bůhvíjak nemusím. 3* ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama