Reklama

Reklama

30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže

  • USA 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo (více)

VOD (1)

Danin otec byl hospitalizován na psychiatrické klinice poté, co vraždil ve sklepě svého domu herce. Po pár letech se Dana nastěhuje s rodinou zpět a začnou se dít divné věci. V domě, žije spousta duchů, kteří si nepřejí být rušeni... Dana Galenová přišla jako dítě o otce, kterého museli hospitalizovat na psychiatrické klinice, protože vyvraždil ve sklepě svého domu štáb i všechny herce, kteří točili film Umělci. Dana otce po letech navštívila, ale jeho chování bylo tak hrozné, že se rozhodla přerušit s ním veškeré styky. Vdala se za muže jménem Aaron, vyvdala malou dcerku Liz a časem si s manželem pořídili ještě malého synka Jonaha. V jejich starém malém bytě, který sdíleli ještě s dalšími lidmi, už nebylo dost místa. Naskytla se jim příležitost nastěhovat se do domu, kde Dana žila jako malá a kde se stalo to hrozné neštěstí kvůli jejímu otci. Počáteční nadšení z nového bydlení pomalu, ale jistě vystřídaly obavy. V domě se dějí divné věci a je evidentní, že je plný duchů, kteří nesouhlasí s jejich přítomností. Galenovi to však nechtějí vzdát a rozhodnou se, že v domě vydrží alespoň třicet dní a nenechají se duchy zastrašit. Každou noc mají nějaký nepříjemný zážitek a často jim jde i o život. Pozvou si tedy lovce duchů, aby je zbavili potíží. Lovci duchů mají s takovou prací evidentně málo zkušeností, ale snaží se. Přesto to nejde tak, jak by si všichni představovali, a rodina musí zažívat další děsivé a nepříjemné chvíle. Přijdou dokonce i o chůvu-muže svého syna Jonaha. Felipe, jak se muž jmenoval, však v domě zůstane jako duch. Konečně po měsíci hrozných útrap se lovcům duchů podaří všechny duchy, až na Felipeho, vysát. Danin otec byl vyhozen z psychiatrické kliniky pro naprosto nevhodné chování a rozhodl se nastěhovat k rodině své dcery. (TV Prima)

(více)

Recenze (57)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Když potká retard mentála, dají zející dutiny lebeční dohromady a vyhuhňají patologický zvratek, který zrežíruje certifikovaný dement a zaplatí snad jen totální idiot, vznikne zrůdnost tak trapná a ubohá, že si downi široko daleko budou moct rozštěpy vychechtat! Je to akutní úplavice mezi salmonelovými filmy, nejsmrdutější dno zahnívající odpadní jímky a rozškrábaný, zanícený, hnisavý vřed na prdeli filmového průmyslu! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

V žánri paródií som už skúsila všeličo a veľa toho znesiem... ale toto je naozaj jeden z najväčších nepodarkov, aké som kedy videla. Séria Scary Movie je v porovnaní s týmto hotový kinematografický skvost. 1* za pár momentov, keď (najskôr omylom) vzniklo zopár slušných parodických narážok. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašné to není, místy trefné parodické narážky. Ovšem chvílemi je to děs, a já ani nepoznám, zda se mám smát nebo ne. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu další parodie na světě. Tato má světlé momenty, které dokážou rozesmát, ale bohužel i ty trapnější, které nudí, možná za to může formát Paranormal Activity a ty jejich střihy z kamery na kameru, kde se toho moc neděje, ale za tu snahu a za to, že se tu objevil další režisér, který točí parodie dávám tři hvězdičky. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Určitě nic světoborného, ale čekala jsem, že to bude o dost horší. Tady jsem mezi vším tím zíváním občas i smíchy vyprskla. A mimo to tvůrci několika scénama (pánvičky, neustálé záběry na bazén) parádně vystihli, proč jsem dala druhému PA odpad. Filmy, na něž jsem tu zpozorovala odkazy (mimo těch v názvu) - Abraham Lincoln, The Artist, Bachelor (nebo jak se ta reality show jmenuje), Duch, Bytost, Krotitelé duchů, Černá labuť, Bridesmaids, Temný rytíř povstal, Resident Evil, Project X, Hunger Games. 30% ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle jsem u filmu dlouho netrpěl. Po 45.minutách jsem to vypnul, nedá se dokoukat. Tento rok nás pár parodií na Paranormal Activity čeká, pokud se budu odrážet od tohoto, tak odpad snad nedám. To co vytvořil Craig Moss je hrůza a děs.. 0/10 = 3% ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné série parodií filmů všeho druhu. Které si bere na paškál právě tahle, jistě pochopíte už z názvu. Musím říct, že mi přišla o dost zábavnější, než výplachy typu Breaking Wind, nebo Paranormal Calamity a trochu mi připadala jako novější verze Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci protože se mi od Mosse libil panic, ale tohle byla fakt totální sračka bez naděje na smích. ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Pozice v žebříčku nejhorších filmů v době zhlédnutí: 197. Je libo parodii, u které se můžete smát od ucha k uchu po celou dobu jejího sledování? Pak jste na špatné adrese, protože 30 Nights of Paranormal Activity.... (zatraceně, tak zbytečně dlouhý název filmu jsem dlouho neviděl, tady chtěli očividně producenti zaháčkovat případné naivní diváky hned v úvodu) je úplné dno žánru v „režii“ Craiga Mosse. Už samotný začátek filmu mi napověděl, že se na mě hrne něco neobyčejného, když jsem jako divák přivítán ne filmovými titulky, které by mi potvrdily, že jsem opravdu učinil skvělou volbu a rozhodl jsem se sledovat prakticky neznámou parodii s téměř nulovým hodnocením, ale reklamou na M&M's (či snad Skittles?), která vyvrcholí (doslova) zcela nečekaným způsobem. Jakýsi příběh se každopádně přece jen začne odvíjet a v ten moment mne do obličeje udeřila krutá realita s vědomím, že jsem se rozhodně nechal nachytat. 30 Nights (opravdu nebudu pořád psát nebo překopírovávat celý název filmu) se snaží svést především na vlně found footage, proto pořád někdo na place nosí v ruce kameru nebo telefon, kterým natáčí každý aspekt života jedné rodiny s problémovou teenagerkou (odtud ta dívka s dračím tetováním v názvu filmu), která se nastěhuje do domu s jedním duchem. Ten jim robí neplechu a snaží se je vyhnat, aby měl zase celý dům sám pro sebe. Bohužel se však tvůrci zaměřili především na nahodilé skládání jedné scénky za druhou, častokrát v úplně nesmyslném pořadí nebo ve snaze uměle prodlužovat celkovou stopáž, aby se ji podařilo natáhnout alespoň na 80 minut i s titulky. Není tedy s podivem, že se ve třech minutách na scéně bez zjevné spojitosti vystřídá Bane z Nolanovy batmanovské trilogie s Abrahamem Lincolnem coby lovcem upírů, do toho jim sekunduje Donald Trump, ženské osazení Bridesmaids, Arofnofskyho černá labuť a další. Nejvíc mi tak bylo líto všech členů štábu, kteří museli tohle natáčení vytrpět a těch peněz, které mohly být využity pro mnohem užitečnější účely, jako třeba pro vybudování dálnice pro včely. Jediné, co jsem ocenil, byly speciální efekty a jeden vtip s krocanem v lednici. Jinak zde bohužel na obrazovce není vidět žádná snaha. Ruce pryč. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Puštěním tohoto filmu, jsem udělal jednu z největším chyb ve svém dosavadním životě. Už jsem viděl nejrůznější odpadní kousky napříč všemi filmovými žánry a „parodiím“ se povětšinou snažím vyhýbat, ale tohle bylo něco neskutečného. Nestačil jsem zírat nad stupiditou nejen samotného scénáře, ale i výkonům většiny zúčastněných, kteří se za pár šupů upsali tomuto blafu. Myslel jsem si, že jsem už viděl ledasco, ale tenhle paskvil se nedal pomalu ani dodívat do konce. Kupa hnoje a trapného humoru z toho smrděla na sto honů a každá další scéna byla ještě větší přehlídkou nevkusu, než ta předchozí. Tvůrci uvedli, že se údajně jedná o parodii na filmy Paranormal Activity a The Devil Inside, ale mě spíš přišlo, že se zde snažili zesměšnit kde co. Bohužel provedení bylo tak chabé, že se divák spíš unudí nudou, než aby se počůral smíchy. Lidé trpící nejrůznějšími úchylkami si však přijdou přece jenom na své, protože scénárista a režisér v jedné osobě, prostě nemůže být normální člověk a tak své tajné tužby a úchylné představy prostě hodil na jednu hromadu a natočil je. Ani se moc nedivím, že tento film svítí napříč celým internetem v černých (odpadních) číslech. Za celou dobu jsem narazil asi na dvě – tři scény, při kterých mi lehce škubalo koutky a to je na parodii sakra málo. 10% ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrce této slátaniny bych hnal k Evropskému soudu pro lidská práva ze dvou důvodů. 1) Zneužití lidí k natočení tohoto (filmového) průseru. 2) Urážka žánru parodie. Dal bych jím tisíc let natvrdo v dolech na uran. Vtipy sepsané nadrženým nezletivcem evidentně zapůsobí na stejně laděnou sortu lidí. Opravdu se musí u novějších parodií klesnout věkově i intelektem? Asi napíšu dopis režisérovi/scénaristovi/kreténovi Craigu Mossovi a rovnou do něho nase*u, protože si o to na konci vyloženě požádal. Klidně si připlatím u kurýra za extra váhu balíku. Hodnocení OST: Jediná hudba za celou dobu je pšouk od manželky. Zvracím -20/10 ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, bohužel brzy vyšlo najevo, že tenhle film je brak. Místy jsem se fakt styděl, ale nepokrytě přiznávám, že párkrát jsem se i přes to, jaká to byla píčovina zasmál, takže za tu ohromnou porci nápadů za 2. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ak sa pozabudnem a v zapľuvanej štvorke si objednám guláš, zvyčajne bývam šťastný, ak z tých pomyjí, prostých akýchkoľvek ambícií, vyplávajú na povrch aspoň štyri kúsky šťavnatého mäsa. A to 30 Nights of .... atď pri terajších 22 prepotených percent ponúklo. Večná škoda, že na zbytku sa pobaví akurát tak krúžok duševných maloroľníkov. ()

Daji odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem bestlamovi udělala, že mě uvrtal do takové sračky?! Nemám slov, naprosto primitivní, terri blé, horri blé a a a... Moje slovní zásoba tady končí, na tohle by neměl slov ani Aleš Cibulka s jeho teamem. Jediný důvod, proč jsem to nevypnula už po pěti minutách byl, že jsem byla přivázaná k topení, s roubíkem v puse a bylo mi vyhrožováno, že pokud to nedokoukám, nemůžu ohodnotit tím zářivým ODPADEM! ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo tak špatný, že se k tomu nedá nic normálního a pozitivního napsat. Prostě parta nenormálních lidí, které przní duch! Jediná scénka která mě rozsekala k popukání byla, jak svému muži manželka naprděla do ksichtu a pak ho ještě přikryla :-D to bylo první a poslední zasmání od srdce. Jinak to bylo celé kýčovité! 0% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Parodie na horory ne moc povedená. Hodně je to úchylný a zaměřené spíš na sex občas se docela za smějete jen to jako celek moc nejde dohromady a je to jen slepenec gagů. ()

Reklama

Reklama