Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 3

(série)
USA, (2015–2016), 15 h 41 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Luke Mitchell, John Hannah (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Na Zemi se začínají objevovat noví Inhumani (ti se schopnostmi). Někteří z nich jsou zmatení a neví, co mají dělat. Naštěstí je tu S.H.I.E.L.D., který jim pomůže. Bohužel to není jejich jediný cíl. Ward se chopil kormidla a stal se velitelem HYDRY. Fitz pátrá po způsobu, jak přivést Jemmu zpět na Zem. (Varan)

Recenze (22)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 80% Ešte o chlp lepšie a akčnejšie ako predošlá séria. Príbeh je prekvapivo zaujímavý po celý čas a tretia séria agentov je miestami nastrihaná skoro až v thrillerovskom podaní. Navyše postavy, ktoré boli v predošlej sérii nové, sú tu právoplatnými členmi SHIELDu a rovnako ako príbeh aj oni majú čo ponúknuť. To je predovšetkým najväčšie plus tejto serie. Záverečný diel za plný počet. Obľúbený soundtrack: Reunited, A Spy's Goodbye. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem to s koncem Hydry a nástupem HIVE odsýpá, s ovlivněním Třesavky a příliš dlouho telecím Lincolnem to poněkud stagnuje a končí to celkem dobře až do chvíle, kdy se z ní zas stane japonsky zmalovaná rebelka/vyvrhelka, což je už dost mimoňský a zbytečný zvrat, ten se moc nepovedl. Bez tohohle bych šel na ****. Brett je skvělý záporák. U Agentů bylo vždycky plusem i jen krátké provázání s filmovým univerzem, tady se to odbilo jen hlášením ve zprávách, škoda. Na tom by měli příště víc zapracovat. ()

Reklama

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti S.H.I.E.L.D. pořád dokazují, že si své místo na seriálovém písečku zaslouží. V případě 3. série je to ale bohužel jen taktak. Začátek je řádně našlápnutý, avšak druhá půlka trošku pokulhává. Některé skvělé postavy jsou dány stranou a věnuje se větší pozornost těm otravnějším. Navíc hlavní záporák (se svými jednotkami), ač s velkým potenciálem, ve výsledku působil jako poměrně monotónní recyklace. Úplný závěr mi přesto zvládl náladu trošku zlepšil a úspěšně navnadil na další sérii. Přehnané nadšení se ale nekoná. 4* (7/10). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti dokazují, že na to rozhodně mají a dokážou být nejlepším komiksovým seriálem co běží klasicky celou sezónu. Škoda těch okolností okolo a malé sledovanosti, ovšem věřím, že i ve čtvrté sérii budou agenti (s novým ředitelem?) opět v plné síle a nás čeká kvalitní pokoukání, na jaké jsme zvyklí už od poloviny první série. Tým bude opět zásadně pozměněný (s ohledem na celou třetí sérii) a jelikož je pomyslná trilogie plná Warda a Inhumans uzavřená, jsem hodně zvědavý, co nás čeká dále a rozhodně budu u toho. Samozřejmě se našly i nudnější výplňkové díly, ale to už je tak nějak normální, ty skvělé převažovaly. A Daisy/Quake ještě naplno nenaplnila svůj potenciál, takže natěšenost...9/10 ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se vzdal nadějí, že se dočkám aspoň nějakých crossoverů s filmy, ale i tak mě tato absence mrzí. Avšak méně než práce s antagonisty agentů, kteří si zasluhovali lepší zacházení vzhledem k pověsti, která jim byla skrze sérii budována. Párkrát jsem si dokonce nešťastně zavzpomínal na první sérii. Ale přestože můj komentář zní poněkud negativně, tak jsem se často bavil a za přechod k vážnější notě jsem opravdu rád. A co se týče efektů, tak se mi nezdá, že by seriál měl nějakou vážnější konkurenci. ()

Galerie (608)

Zajímavosti (83)

  • Mená zosnulých kolegov z posádky Willa Danielsa sú mená iných fiktívnych astronautov. "Austin" je pomenovaný po Stevovi Austinovi zo seriálu The Six Million Dollar Man (1974), "Brubaker" je pomenovaný po Charlesovi Brubakerovi z Kozorožec 1 (1977) a Taylor je pomenovaný po Georgovi Taylorovi z Planéta opíc (1968). (Pat.Ko)
  • Postava Rowana Hamiltona je pravdepodobne pomenovaná po írskom matematikovi Williamovi Rowanovi Hamiltonovi, ktorý mal na zásluhe mnohé prelomy vo vede a matematike. V matematike je známy najmä ako praktikant kvaternionov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama