Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ward a Fitz jsou vysláni do Osetie, aby zneškodnili nebezpečnou zbraň. Skye má pocit, že s akcí není něco v pořádku. Přemluví Simmonsovou, aby pronikli do databáze Centra. S hrůzou zjistí, že se nepočítá s návratem obou vyslaných agentů. Přemluví Coulsona, aby pro ně poslal letadlo. Muži jsou při plnění úkolu úspěšní a podaří se jim zbraň vyřadit z provozu. Ve chvíli, kdy je situace pro ně beznadějná, Coulson oba muže zachrání. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Myslel jsem, že vyzvednutí neproběhne." "Naše prostředky byly potřeba jinde. A je to Coulsonův tým. Vyzvednutí nepotřebovali." (řečeno s úsměvem) Co se nejdřív zdá jako to nanejvíc chladnokrevné konstatování je vlastně dokonalým taktickým tahem (po stylu Sherlocka). Dopředu věděla, jak se všichni členové Coulsonova týmu zachovají, a mohla tak vlastní agenty využít jinde. Efektivní. "These people know what they're doing. They're the best of the best." "Trust the system." ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda The Hub je další z řady průměrných a docela zbytečných výplňkových epizod. Příběh je jednoduchý, ale špatný není, zaměřuje se na vztah Warda a Fitze a je to poměrně dobře zpracované (a pokud víte, co se stane ve finále první série, i docela smutné :D). Druhá příběhová linka se Skye mě bohužel moc nebavila, Skye je v této epizodě dost otravná postava a neoslovilo mě to. Problém je opět v tom, že pro celkový děj série je tohle docela zbytečné a není tu nic převratného. Akorát finální scéna nám nastiňuje, že s Coulsonovou smrtí v prvních Avengers a následném zotavení na Tahiti asi nebude něco v pořádku. Epizoda je fajn, hlavně skrz již zmiňovaný vztah Fitze a Warda, ale není to žádná skvělá epizoda, co si budete pamatovat. Hodnocení: 56% ()

Reklama

Reklama