Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým vyšetřuje podivné schopnosti Hannah Hutchinsové. Její okolí věří, že právě ona způsobila explozi, při které zemřeli čtyři lidé. Když ženu přivedou na palubu letadla, zjistí, že ji doprovází tajemná síla. Další pátrání ukáže, že se jedná o jakéhosi ducha Tobiase, který je chycen mezi světem a peklem a který se snaží ženu chránit před domnělými nepřáteli. Tobias poškodí letadlo a začne napadat členy týmu. (TV Fanda)

(více)

Recenze (5)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Tento díl je o pekle, ale větší peklo to bylo dokoukat až do konce. Ty lidi co mají na starosti osobnosti hlavních postav by měli vyhodit, vypadalo to jako by nějací amatéři co viděli Zelenou Míli si řekli "Takhle ztvárnit charaktery postav a příběh dokážu taky..." a vzniklo tohle. .. Leč pořád dávám tomuto seriálu naději a budu se dívat dále... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Repairs jsou další z výplňkových epizod (už asi 4. v řadě :D), které jsou totálně zbytečné pro celkový děj. Jako samostatný díl to ale vůbec není zlé. Opět musím vychválit interakci mezi postavami, která mě prostě neskutečně baví. A třeba taková finální scéna je hrozná blbina, ale vtipná :D Tentokrát má konečně více prostoru postava May, která v minulých dílech byla takový nonstop poker face, tady konečně dostává aspoň trochu zajímavého backstory. Příběhově je to taky super, epizoda se snaží být trošku horrorová a děsivá, a je to příjemně osvěžující. Taky bych chtěl asi poprvé pochválit efekty, jelikož taková teleportace záporáka této epizody vypadá poměrně dost dobře. Sice zbytečná, ale docela dost dobrá epizodka. Hodnocení: 75% ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu se opakovat, ale jsem velice spokojen. Zatím se mi líbily všechny díly, ale tento rozhodně patřil k těm nejlepším ze zatím shlédnutých dílů první série. Nemohu se od toho odtrhnout, za tři dny jsem viděl už devět epizod a chci vidět další. ()

Reklama

Reklama