Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přímo na půdě akademie S.H.I.E.L.D. dojde k podivnému zamrznutí bazénu, ve kterém zemřel jeden ze studentů. Agenti zjistí, že k útoku muselo být použito zařízení, které dokáže měnit prostředí a počasí. Přímo na přednášce, které se zúčastní Simmonsová a Fitz, dojde k útoku stejným zařízením. Coulson a May jedou do Mexika, aby vyslechli bývalého agenta S.H.I.E.L.D., který by mohl něco vědět o případu Skye a okolnostech, jak se objevila v sirotčinci. (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále to zapáchá dětskou tvorbou, ale rozhodně se to zlepšuje. No doufám, že to nekdy dosáhne vyšších hodnot, než jen vyřknutí odborných termínů a vědeckých názvů rychle zasebou(jak to mají v oblibě věštci), které ale vůbec nedávají ve větě a kontextu dané věci smysl :) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12. epizoda Seeds je bohužel opět epizodní díl, který vůbec nesouvisí s celkovým příběhem série, naštěstí to dost vyvažuje samotná kvalita dílu. Není to totiž vůbec špatné. Příběh je zajímavý, postavy jsou poměrně sympatické. Představuje se nám tu postava Donnie Gill, ze které se v pozdějších dílech seriálu vyklube záporák Blizzard (a zde jsou jeho schopnosti nastíněny na konci epizody), a ten je poměrně zajímavá postava. Efekty jsou dosti dobré, celé mražení a ledové efekty vypadají poměrně dobře, oproti minulým dílům zlepšení. Opět se nám vrací Ian Quinn, který zde ale zase nemá moc prostoru. Co má hodně prostoru, tak je minulost Skye, která se tu dost zkoumá a objevovat ji bylo taky super. Celkově jsou Seeds taková obyčejná epizodka, která ale není nijak špatně udělaná. Hodnocení: 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Donald „Donnie“ Gill v Marvel Comics je známy ako Blizzard, ktorý má oblek, ktorý mu umožňuje vytvárať a ovládať extrémny chlad a ľad. (Pat.Ko)
  • V akadémii vedy a techniky - Wall of Valor sa používajú rôzne dizajny loga S.H.I.E.L.D.u, ktoré sa v priebehu rokov objavovalo v komiksoch, s výnimkou loga Strategickej vedeckej rezervy (SSR), ktoré bolo navrhnuté ako súčasť kontinuity filmov Marvel. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama