Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulson stále pátrá po Ianu Quinnovi. Dostává informaci, že firma Cybertek bude pro Quinna přepravovat v italském vlaku jakousi zásilku. Coulson a jeho tým proto v přestrojení nastoupí do vlaku a začnou hledat balíček. Operace však nevyjde a všichni se ocitnou v nebezpečí. (TV Fanda)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13. epizoda jménem T.R.A.C.K.S. je velice dobrá. Příběh je zajímavý, ať už celá vlaková sekvence v přestrojení, tak různé vracení a přetáčení událostí, se kterýma si celá epizoda hraje, tak i samotné finále v Quinnově domě. Hlavně již zmiňovaných prvních 15 minut ve vlaku je scéna plná neskutečně vtipných momentů a vlastně celá epizoda je nadupaná dobrými hláškami :D Cameo Stana Leeho taky potěší. A teď až do konce komentáře spoilery na epizodu :) Finálních přibližně 10 minut je velice super. Máme tady postřelení a skoro zabití Skye, které nám nastavuje materiál na další epizody a na závěr dílu se nám tady konečně zrodí Deathlok. Epizoda velice dobrá, plná zajímavých nápadů (třeba granát „zmrazující v čase“ byl dost zajímavý) a celkově zábavná a zároveň napínavá epizoda. Hodnocení: 78% ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl vypadal, jako by většinu lidí co pracovalo na předešlých dílech vyhodili a najmuli lidi nové, protože vše začíná být vážnější a s novým stylem "vyprávění", které je konečně dospělejší a v tomto případě i originálnější.... Jenže Simmonsová a Fitz jsou stále s těmi svými odborně-neodbornými výklady, které jdou většinou totálně mimo mísu, nadále otravní a nadlidské výrobky, vyrobené lidmi, které ti dva se snaží vysvětlit jak fungují, tak vše ještě zhoršují, kdyby nebyli tak roztomilí, tak je začnu nenávidět. ... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Vlak jazdí na severovýchode Talianska z Verony do Záhrebu (Chorvátsko), ale z tejto trasy nie je možné vidieť „Tre Cime di Lavaredo“, pretože sú hlboko v Alpách neďaleko Cortiny d'Ampezzo. (Pat.Ko)
  • Coulson (Clark Gregg) povedal Wardovi (Brett Dalton), že ak sa niečo pokazí, strávi zvyšok svojej služby na Aljaške na nočnej zmene v Blonského kryo cele. Emil Blonsky, alias Abomination, je hlavná záporná postava z filmu Hulk (2008). (Pat.Ko)
  • Agent Coulson (Clark Gregg) odhaľuje, že The Fridge sa nachádza v Barrow na Aljaške. Toto je najsevernejšie mesto v USA, ktoré sa nachádza na severnom pobreží štátu, a počas zimy tam nastáva tma, ktorá trvá dva mesiace. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama