Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skye je převezena do špičkového zdravotnického zařízení v Curychu. Lékaři se jí snaží pomoci, ale vyhlídky Skye nejsou nikterak dobré. Coulson se tedy rozhodne, že najde místo, kde byl on oživen, a zkusí Skye zachránit pomocí stejných léků a technologie. Jenže to není tak jednoduché. Zdá se, jako by to místo vůbec neexistovalo. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bill Paxton forever :-) Ten chlap je prostě klasa. Jinak je vše stále velmi předvidatelné, ale díky sympatickým postavám to zase tak moc nevadí. Navíc velmi dobré triky...prostě fajn seriál, který svým potenciálem mrhá asi jen z poloviny. Což je dobrá zpráva...je velký prostor pro zlepšení. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

14. epizoda T.A.H.I.T.I. je další docela dobrá epizoda. Celý příběh o hledání léku pro Skye je napínavý, poutavý a zajímavý, postavy jsou taky dost fajn (Clark Gregg jako Coulson je samozřejmě jako vždycky totální topka :D). Máme tu 2 nové a pro příběh v pozdější fázi seriálu dost důležité postavy. Prvně je zde Trip, který v této epizodě nemá prakticky vůbec prostor a není moc výrazný. To ovšem vynahrazuje John Garrett, kterého hraje Bill Paxton, který si to neskutečně dává, je mega charismatický a má totálně libové hlášky :D Opět se zde dozvídáme něco málo o Coulsonově smrti. Každopádně, celá atmosféra epizody je dost taková mrazivá a působí to dobře. Epizoda dost dobrá, hlavně díky Billu Paxtonovi, který si to prostě užívá :D Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama