Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Koenig chce mít jistotu, že všichni členové Coulsonova týmu jsou spolehliví, a tak je donutí podstoupit vyšetření na detektoru lži. Všichni zkouškou projdou, jen Ward má trochu problémy. Ale i on nakonec dokáže přístroj obelhat. Coulson se Simmonsovou, Fitzem a Triplettem se vydávají zastavit Marcuse Danielse, který ovládá černou sílu a zabíjí lidi. Daniels je teď posedlý hudebnicí Audrey Nathanovou, shodou okolností bývalou Coulsonovou přítelkyní. Ward pochopí, že mu hrozí odhalení, a tak zavraždí Koeniga. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marcus Daniels was an assistant at a physics lab where they were trying to harness the electrical power of something called "Darkforce". And nothing bad ever happens when you work with something called "Darkforce." ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

19. epizoda The Only Light in the Darkness je fajn, ale bohužel to není nic extra. Největší problém je to, že epizoda má 2 dějové linky. Ta první, se Skye, která odhaluje, že Ward je s Hydrou, ta je opravdu dobrá, napínavá s velice dobrou a mrazivou atmosférou. Pak je tu ta druhá linka, která vůbec nesouvisí s čímkoliv jiným, kde vidíme Coulsona, FitzSimmons a Tripa, jak se snaží zastavit Blackouta a do toho je zapojená Coulsonova dávná láska. Tahle část je dost nezajímavá a nudná, navíc nemá vůbec žádný prostor, takže ani nemá čím zaujmout. Blackout je nezajímavý záporák bez charismatu. Jediné, co o něm můžu říct, že je stokrát lepší než jeho verze, co jsme viděli ve filmu Ghost Rider 2 :D A pak je tu linka May, která je taková dost o ničem. Epizoda rozhodně není špatná, tahá to hlavně celá linka Skye a Warda a zjištění Skye, že Ward je na zlé straně je velice dobře udělané. Jinak je ale epizoda docela zívačka. Mimochodem, jako správný Whovian cením Doctor Who referenci :D Hodnocení: 60% ()

Reklama

Reklama