Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Coulson se se svým týmem postaví Garrettovi a silám Hydry pod jeho velením. Podaří se jim ještě zachránit zdecimovaný S.H.I.E.L.D., nebo je už vše ztraceno? (TV Fanda)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It gave me a vision of the world that's waiting beneath the surface of this world. You know exactly what I'm talking about. You always have. Evolution. You know we're prehistoric creatures oozing out of the swamps, through the mist, clawing our way onto land so we can finally stand or plant roots... or fly." ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda skvělá, hudba ve finální akční části perfektní. Souboj May s Grantem na jedničku, stejně tak Sky a Deathlock. Pobavilo mě, jak si ke konci udělali srandu ze standardního klišé - že nabušený/znovuzrozený záporák přežije do další série. Zde nic takového, Coulson ho sejmul. Prostě parádní vyústění první série! 90% ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále první série Beginning of the End rozhodně není špatná epizoda, ale pro mě je to lehké zklamání. Co je super, je pořád interakce mezi postavama. Celá linka FitzSimmons na dně oceánu je dost fajn, další dialogy jsou taky dobré. Musím pochválit Warda, který je jako záporák skvělý a jeho souboj s May je dost dobrý. Který záporák není tak skvělý, je Garrett, ze kterého se stal typický totálně šílený overpowered blázen, co mluví jak totální retard :D Vrací se nám taky Deathlok a konec celého jeho příběhu je dobrý. Upřímně hrozně cením, že se na finále vrátil Samuel L. Jackson jako Nick Fury, akorát mi vadí jeho role v příběhu. Moc se mi nelíbí, že hlavní hrdinové jsou v nouzi a pak se objeví Fury jako totální zachránce a všechny zachrání a pomůže. Byl bych radši, kdyby tu výzvu museli hlavní postavy vyřešit sami, bez nějaké pomoci, co se zázračně objeví. Každopádně, Fury má skvělé hlášky :D Taky musím pochválit uzavření všech těch příběhových linek, které je prostě dobré, ať už již zmiňovaná linka Deathloka a jeho syna, nebo třeba vztah celého týmu k Wardovi. Mám trochu problém s tím, že to působí jako hrozně zrychlené finále. Jakoby k tomu předchozí epizody vůbec nesměrovaly. Prostě je 21 epizod a pak je tu finále. Byl bych radši, kdyby to finále bylo nějak rozdělené a provázané třeba ve třech dílech a bylo by celkově detailnější a působilo víc jako finále, protože tohle působí spíš jako nějaké rychlé zakončení. A taky se mi nelíbí Garrettova smrt, kdy se John upgraduje pomocí Cybertek technologie na takového většího kyborga a pak příjde Coulson a jen tak ho zničí lejzrem :D Celá tahle scéna působí až komicky a vůbec se mi nelíbila a nehodí se tam. Byl bych radši, kdyby prostě zemřel na Deathloka. A na závěr se nám samozřejmě nastiňují nějaké linky do 2. série, ať už rodiče Skye, podivná rovnice nebo celá rasa Inhumans. Epizoda je dobrá, jenom se mi to moc nelíbilo jako to velkolepé finále série. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama