Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulsonův tým má před sebou nelehký úkol. Musí získat Donnieho Gilla, mladíka s "mrazivým" nadáním, dříve než se k němu dostane Hydra. Bude to souboj kdo s koho a Simmonsová v něm sehraje důležitou roli. (TV Nova)

Recenze (4)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve zkratce malé shrnutí: Simmonsová povýšila a je tajná, to není nic divného, když po setkání s Furym zmizela. Fitz se lepší, ale jeho herecký výkon začíná zapáchat přehráváním. Z Huntera (či jak se to jmenuje) se začíná stávat příjemná postava co tam úplně nezapadá(ale zatím, jen zatím) a Ward to stejné jen ve stylu Hannibala Lectra. Jo a abych nezapomněl objevuje se tady Agent 33 další z postav co může mít časem lepší roli, či Whitehall taková nový Garret této série + staronová postava Gill (ten milý nejistý klučina co umí vše zamrazit) No a co Reina(Dáma s květovanými šaty) fandím jí od první série, ale teď začíná mít větší roli, snad jí brzy zase uvidím ... Jinými slovy pestrá možnost rozvoje celého seriálu, který se ale dá předvýdat, leč vždy se najde nějaké překvapení díky tomu rozvětvení. ... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda Making Friends and Influencing People si podle mě zaslouží 4 hvězdy, ale já jí je prostě nemůžu dát. A to z jednoho důvodu. Epizoda totiž, po dvou dost dobrých dílech, zas a znova zkouší styl epizodních příběhů, který mě prostě neskutečně irituje. I když je do toho zakomponován nějaký větší děj, pořád je tam ta epizodnost. Jinak ale díl není špatný. Konečně se dozvídáme, co se děje se Simmonsovou a celá její linka v utajení u Hydry mi příjde dost zajímavá. Co musí pochválit je Fitz, který je neskutečně zajímavou postavou, má dobrou dynamiku s Mackem a například jeho rozhovor s Wardem je naprosto výborný. S tím chci i vychválit jeho herce Iaina De Caesteckera, který podává naprosto skvělý výkon. Moc mě nebavila a neoslovila linka s Blizzardem, který se vrátil jako vedlejší záporák a přišel mi dost nevyužitý. K vedlejším postavám, představuje se nám Agent 33, stejně jako celý koncept vymývání mozku. Více prostoru také dostává Bakshi, který mi ale pořád příjde lehce nevýrazný. Každopádně záporák Daniel Whitehall je prostě mega charismatický :D A mimochodem, znělka Hydry, která v seriálu hraje čím dál častěji je naprosto skvělá :D Epizoda není špatná, ale byla by lepší, kdyby neměla ten stupidní systém s epizodním dějem... Hodnocení: 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • ​​Názov tejto epizódy odkazuje na knihu Dale Carnegieho „Ako si získavať priateľov a ovplyvňovať ľudí“. Pôvodne vyšla v roku 1936 a je jednou z najpredávanejších kníh všetkých čias. (Pat.Ko)
  • ​​„Maribel Del Mar“ je v skutočnosti loď víťazstva z 2. svetovej vojny S.S. Lane Victory, ktorá sa nachádza v prístave Los Angeles. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama