Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulson by se rád dozvěděl více o záhadných obrazcích, které se stále derou na světlo světa, ale zjistí, že ani známé tváři není radno bezmezně věřit. (TV Nova)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mnoha ohledech by se dala tato epizoda srovnávat s nějakou lepší špionážní akčńůvkou ve stylu Bonda, nebo MI. Marvel opravdu nešetřil a stvořil áčkový seriál, který je důstojnou výplní MCU. Bitka dvou May měla pár pěkných okamžiků, triky opět na jedničku...sice je to vše méně osobní a Sky, ani Fitz-Simmons nedostávají moc prostoru, ale pořád dobrý. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda Face My Enemy se opět po minulém díle upírá k sledování nějakého většího příběhu. A je to prostě dobré. Děj je fajn, náš tým hledá jakýsi obraz, který má na sobě podivné mimozemské runy, se kterýma jsme se již v minulých dílech seznámili, a je to dobré. Taky se nám nastiňuje jakási Coulsonova nemoc, ale to se samozřejmě dozvíme v budoucnu. Větší roli dostává Agent 33, který se maskuje za May a celá tahle linka mě taky bavila, stejně jako moment, kdy Coulson přišel na to, že to není pravá May. A samozřejmě, bitka dvou May byla taky dobrá :D Hodně prostoru dostává taky Fitz a jeho linka mě taky hrozně baví. Navíc mě překvapuje, jak z neskutečně otravné postavy v 1. sérii udělali poměrně zajímavý charakter. K záporákům, máme tu Bakshiho, který ale pořád je takový nezajímavý. A samozřejmě na závěr se nám konečně trochu pořádně představuje Daniel Whitehall, který je opět charismatický jak prase. Epizoda dobrá. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama