Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulson by se rád dozvěděl více o záhadných obrazcích, které se stále derou na světlo světa, ale zjistí, že ani známé tváři není radno bezmezně věřit. (TV Nova)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda Face My Enemy se opět po minulém díle upírá k sledování nějakého většího příběhu. A je to prostě dobré. Děj je fajn, náš tým hledá jakýsi obraz, který má na sobě podivné mimozemské runy, se kterýma jsme se již v minulých dílech seznámili, a je to dobré. Taky se nám nastiňuje jakási Coulsonova nemoc, ale to se samozřejmě dozvíme v budoucnu. Větší roli dostává Agent 33, který se maskuje za May a celá tahle linka mě taky bavila, stejně jako moment, kdy Coulson přišel na to, že to není pravá May. A samozřejmě, bitka dvou May byla taky dobrá :D Hodně prostoru dostává taky Fitz a jeho linka mě taky hrozně baví. Navíc mě překvapuje, jak z neskutečně otravné postavy v 1. sérii udělali poměrně zajímavý charakter. K záporákům, máme tu Bakshiho, který ale pořád je takový nezajímavý. A samozřejmě na závěr se nám konečně trochu pořádně představuje Daniel Whitehall, který je opět charismatický jak prase. Epizoda dobrá. Hodnocení: 70% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mnoha ohledech by se dala tato epizoda srovnávat s nějakou lepší špionážní akčńůvkou ve stylu Bonda, nebo MI. Marvel opravdu nešetřil a stvořil áčkový seriál, který je důstojnou výplní MCU. Bitka dvou May měla pár pěkných okamžiků, triky opět na jedničku...sice je to vše méně osobní a Sky, ani Fitz-Simmons nedostávají moc prostoru, ale pořád dobrý. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Scény z Miami a South Beach sa natáčali v Los Angeles. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama