Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na OSN provedou útok žoldáci převlečení za agenty S.H.I.E.L.D.u a senátor Ward chce proti nim vyhlásit křižácké tažení. Coulson a tým objeví, že stopa vede k Hydře a přesvědčí o tom i senátora, který vše odhalí světu za vydání svého bratra. Jenže ten při převozu uteče. Skye se dozví víc o svém otci a do hry vstoupí i záhadný muž, který má na sobě stejné mimozemské tetování, které Coulson vyryl do zdi. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

G. Ward se stává ještě větším padouchem než dříve, i když to většina diváků nejspíš očekávala. Naopak jeho starší bratr Ch. Ward je hodnější než se zdálo. I když jestli bude tak friendly jak ho tento díl vykresluje, tak mě Agents of SHIELD trochu zklamou. ... Co dodat, možná tak, že ke konci jsme viděli chlápka co se nechal inspirovat Michaelem Scofieldem ze seriálu Útěk z vězení... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt mě překvapuje, jak je 2. série oproti té první konzistentní v kvalitě :D I šestý díl A Fractured House je totiž dobrý. Tahá to hrozně moc interakce mezi postavama. Celá linka a dynamika mezi Fitzem, Simmons a Mackem je strašně zajímavá a dobrá. Bobbi Morse je čím dál tím lepší a její vztah s Hunterem je taky zajímavý. A pak je tu samozřejmě Ward, který se po 5 dílech opět stává docela důležitou postavou a badass záporáka Warda si prostě člověk musí užívat :D Taky se nám na scénu dostává jeho starší bratr, s kterým to bude ještě zajímavé. Opět kvalitní díl. Hodnocení: 69% ()

Reklama

Reklama