Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Někdo likviduje agenty, kteří prošli programem Tahiti. Coulson podstoupí na vzpomínkovém stroji regresi a zjistí, že pachatelem je bývalý agent Derik, který trpí stejnou posedlostí z mimozemského nápisu. Nakonec Coulson Derika najde u posledního agenta, který zůstal naživu. Objeví, že nápis, který byl vytetován na těle mrtvé agentky, je ve skutečnosti plánem mimozemského města, které musí najít dřív než Hydra. Ward se ozve Skye a slíbí jí, že se již brzy setkají. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda The Writing on the Wall mě potěšila. Příběhově je to strašně zajímavé. Celý díl zkoumá podivné znaky, které má Coulson potřebu vyrývat a je to hrozně super. Navíc se dozvídáme nějaké nové informace o T.A.H.I.T.I. a to je taky strašně dobré a zajímavé. Celé tohle objevování toho, kdo stojí za vraždami členů T.A.H.I.T.I. a kdo má také potřebu rýt znaky, to mě přišlo dost fajn. A linka s Wardem, který se snaží vyhnout S.H.I.E.L.D.u byla taky dost dobrá. Jedna z těch nejlepších epizod druhé série zatím. Hodnocení: 80% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět taková příjemná pohodovka, jestli to takto půjde dál, tak mě to vůbec nebude vadit, protože už jsem si zvykl u tohoto seriálu jen vypnout nepřemýšlet nad všemi těmi nedokonalostmi(kterých už je oproti 1. sérii mnohem méně) a s radostným úsměvem se jen dívat na akci, zvraty a klišé, které dokáže zaujmout masy. :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V komiksoch je Cameron Klein vnukom Stanleyho Kleina, jedného z Howling Commandos. (Pat.Ko)
  • Skye (Chloe Bennet) spomína prijímanie informácií od kontaktnej osoby menom Micro. Toto je pravdepodobne odkaz na postavu z komiksov Davida Linusa „Microchip/Micro“ Liebermana, priateľa Franka Castlea, A.K.A. Punishera. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama