Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulson s týmem proniknou na satelitní základnu, kde se utkají s agenty Hydry. Když se Bakshi dozví, co všechno S.H.I.E.L.D. ví o Whitehallovi, spáchá sebevraždu. Mezitím Ward unese svého bratra, senátora, a přiměje ho vykopat starou studnu. Tam ho donutí přiznat, že měl spoluvinu na tom, že Ward zabil jejich nejmladšího bratra. Následně ho zabije a přidává se k Whitehallovi a Hydře. Mezitím Coulson stále hledá speciální město mimozemšťanů. Přitom jsou napadeni agenty Hydry. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle se mě potvrdilo, že seriál je příjemně předvýdatelný, ale i přesto jsem si na konci řekl "Aha, takže ona to byla dokonce jeho manželka..." Jinak to byl díl trochu o ničem, nebo spíš uvolňující po všech těch převratech a akcích. Ale špatný nebyl... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmý díl The Things We Bury je zas a znovu velice dobrý. Podstatná část dílu tvoří vztah Granta a Christiana Warda a jejich bratrská minulost je dost zajímavá, stejně jako celá tahle linka. Pak tu máme i origin a backstory Daniela Whitehalla, které je taky fajn a dost zajímavé. Zbytek epizody je taky dobrý, máme tu opět Skyina otce, který je pořád neuvěřitelně charismatický (třeba taková finální scéna, kdy řekne, že je vždy dobré se podívat svému nepříteli do očí a následuje pohled na Whitehalla, z téhle scény mrazí :D) a máme tu poměrně zajímavou zápletku o hledání města. Opět dobrý díl. Hodnocení: 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • V epizóde zaznelo "zloduch Bond." Je to odkaz na Dr. No (1962). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama