Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coulsonův tým se musí vypořádat s následky války vedené proti Hydře, ale šokující zjištění o jednom z členů může mezi ně vrazit definitivní klín. Hydra se navíc stále nevzdává, po smrti Whitehalla musí však jmenovat nového vůdce. (TV Nova)

Recenze (5)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý návrat. Kvalita se stále drží na vysoké úrovni. Se složením týmu jsem momentálně hodně spokojený, Sice si seriál stále drží tajemství, ale o to víc mě zajímá, jak se všecko vyvrbí..i v souvilostí s dalšími marvelovými filmy. Twisty na Marvelverse se ale nikdy neomrzí. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

11. díl Aftershocks je po minulém nabušeném díle docela pomalá epizoda. Ale to není vůbec na škodu. Díl řeší samozřejmě Inhumans, takže tu máme Skye, jejíž schopnosti pořád zůstávají záhadné a její postava bude ještě zajímavá. Pak je tu Raina, které narostly ostny, a z tohohle charakteru se také stává poměrně zajímavá postava a bude ještě důležitá. Taky se nám tu stanovují nějaké příběhové linky do budoucna, takže tu máme slepého Gordona, který se umí teleportovat, nebo třeba tajemství Bobbi a Macka, které bude ještě důležité. A taky dynamika mezi Fitzem a Skye mě dost bavila. Dobrá oddechová a odpočinková epizoda. Hodnocení: 70% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama