Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skye se po hrozivých zážitcích poslední noci probouzí na bezpečném místě pro transformované lidi. Právě sem ji přenesl Gordon. Jedním z prvních lidí, kterého Skye poznává, je Lincoln. Ten jí začne pomáhat s aklimatizací. Velitelkou tohoto místa je Jiaying. Skye v tomto úžasném světě bezpečném pro transformované lidi zažije šok, když zjistí, že se zde ukrývá i Raina, žena pokrytá ostny. Právě o ni se stará sám Gordon. Mezitím uvěznění Fitz a Simmonsová vymyslí plán, jak přelstít "skutečný" S.H.I.E.L.D. a jeho velitele Gonzalese. Fitzovi se podaří dostat na svobodu a vydat se za Coulsonem. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. díl jménem Afterlife je dobrý hlavně díky spoustě zajímavým příběhovým linkám. Máme tady Coulsona a Huntera, kteří se potulují a bojují se S.H.I.E.L.D.em a jejich linka je dost fajn, Hunter tu má skvělé hlášky a navíc tu má cameo i Deathlok, kterého bylo fajn vidět po finále první série. Pak je tu linka na základně S.H.I.E.L.D.u, která není špatná, ale Simmonsová působí jako strašně otravná postava (mimochodem, to vlastně celou sérii), naštěstí si to aspoň tím koncem trochu vylepší. A pak je tu samozřejmě úplně oddělená linka se Skye, která je v jakémsi útočišti Inhumans jménem Afterlife (v češtině přeložené jako Eden) a tahle linka je zatím docela dobrá, ale příjde mi dost  natáhlá a zdlouhavá. Představují se nám tu nové postavy, Lincoln a Skyina matka Jiaying a obě tyhle postavy jsou zatím fajn a samozřejmě budou ještě v budoucnu důležité. Dobrý díl. Hodnocení: 70% ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna když jsem si říkal že seriál upouští od banálních zápletek, infantilních dialogů a plochých postav, tak často přítomných v první sérii, se na scéně objeví jedno-dimenzionální slaďouš Lincoln, jehož zřejmě jediným posláním je balit Skye. Až k uzoufání omílaný Trip má v kategorii nudnosti silného konkurenta. Hurá ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"T-this has never happened. Things here have always been done a certain way. These people are descendants, yes, but most of them are waiting to be chosen. They carry the genetic marker and have been brought here to be evaluated, cultured, and prepared for the change should they be selected, but that only happens to one person every few years. This tradition has been passed down through countless generations." ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama