Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 3

(série)
USA, (2015–2016), 15 h 41 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Luke Mitchell, John Hannah (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Na Zemi se začínají objevovat noví Inhumani (ti se schopnostmi). Někteří z nich jsou zmatení a neví, co mají dělat. Naštěstí je tu S.H.I.E.L.D., který jim pomůže. Bohužel to není jejich jediný cíl. Ward se chopil kormidla a stal se velitelem HYDRY. Fitz pátrá po způsobu, jak přivést Jemmu zpět na Zem. (Varan)

Recenze (22)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti dokazují, že na to rozhodně mají a dokážou být nejlepším komiksovým seriálem co běží klasicky celou sezónu. Škoda těch okolností okolo a malé sledovanosti, ovšem věřím, že i ve čtvrté sérii budou agenti (s novým ředitelem?) opět v plné síle a nás čeká kvalitní pokoukání, na jaké jsme zvyklí už od poloviny první série. Tým bude opět zásadně pozměněný (s ohledem na celou třetí sérii) a jelikož je pomyslná trilogie plná Warda a Inhumans uzavřená, jsem hodně zvědavý, co nás čeká dále a rozhodně budu u toho. Samozřejmě se našly i nudnější výplňkové díly, ale to už je tak nějak normální, ty skvělé převažovaly. A Daisy/Quake ještě naplno nenaplnila svůj potenciál, takže natěšenost...9/10 ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita díl od dílů stoupá a 1. Série, která se mi v době kdy vycházela hodně líbila. Nyní připomíná pohádku. Hive je kvalitní záporák a je fajn, že je v seriálu, protože může být jeho postava dobře využita a vykreslena. U seriálu mrzí jen ignorace ze strany filmů. Nezbývá , než jen doufat, že na tom třeba u Infinity War trochu zapracují a již dopředu si domluví, jak se bude seriál v návaznosti na filmy vyvíjet. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 80% Ešte o chlp lepšie a akčnejšie ako predošlá séria. Príbeh je prekvapivo zaujímavý po celý čas a tretia séria agentov je miestami nastrihaná skoro až v thrillerovskom podaní. Navyše postavy, ktoré boli v predošlej sérii nové, sú tu právoplatnými členmi SHIELDu a rovnako ako príbeh aj oni majú čo ponúknuť. To je predovšetkým najväčšie plus tejto serie. Záverečný diel za plný počet. Obľúbený soundtrack: Reunited, A Spy's Goodbye. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inhumans a nic jiného, a trochu Hydry ale ta už jde do pozadí a konečně se dozvídáme její historii a kdo je to ten Hive, Inhumans a Hydra že solu souvisí? no to je teda góóól. Jako serie dobrá, ale slabší než ta předešlá.......a Graviton zase nikde... ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti takřka bezchybné druhé sérii tu je malinký pád, ale stále se podle mě jedná o jeden z nejlepších komiksových seriálů. Tahle série určitě patřila Brettu Daltonovi, který byl skutečně výborný záporák, ať už hrál Warda nebo Hiva. Jen je mi líto, že jsme o něj přišli. 92 % ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem to s koncem Hydry a nástupem HIVE odsýpá, s ovlivněním Třesavky a příliš dlouho telecím Lincolnem to poněkud stagnuje a končí to celkem dobře až do chvíle, kdy se z ní zas stane japonsky zmalovaná rebelka/vyvrhelka, což je už dost mimoňský a zbytečný zvrat, ten se moc nepovedl. Bez tohohle bych šel na ****. Brett je skvělý záporák. U Agentů bylo vždycky plusem i jen krátké provázání s filmovým univerzem, tady se to odbilo jen hlášením ve zprávách, škoda. Na tom by měli příště víc zapracovat. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem opet v rozpolozeni jakesi lhostejnosti vuci deni v tomto serialu. Oproti predchozi rade bylo predstaveno par zvratu, ktere serii okorenily - Inhumans, Coulsonova mecharuka. To je asi tak vse. Novy hlavni zaporak patri k rade "novych" prirustku do rodinky Marvelu a jelikoz prevzal oblicej Granta Warda, vadil mi stejne jako mi Ward vadil v druhe sezone. Z novych postav mi byla asi nejsympatictejsi Yoyo (lze ji vubec zaradit mezi hlavni postavy, kdyz byla vsehovsudy ve 3-5 dilech?), naopak znasilnovani historie Hydry mi nesedlo, Daisy byla vicemene spis otravna a velmi rad jsem se rozloucil s agenty Bobbi a Hunterem. Cliffhanger v zaveru sezony me nenavnadil, takze si dam zase od Agentu pauzu a preskocim alespon prozatim na neco jineho. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se vzdal nadějí, že se dočkám aspoň nějakých crossoverů s filmy, ale i tak mě tato absence mrzí. Avšak méně než práce s antagonisty agentů, kteří si zasluhovali lepší zacházení vzhledem k pověsti, která jim byla skrze sérii budována. Párkrát jsem si dokonce nešťastně zavzpomínal na první sérii. Ale přestože můj komentář zní poněkud negativně, tak jsem se často bavil a za přechod k vážnější notě jsem opravdu rád. A co se týče efektů, tak se mi nezdá, že by seriál měl nějakou vážnější konkurenci. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší série. Nevím, co si pro náš připravili na konec, ale těch dosavadních 17 dílů je vážně dechberoucí. Dodatek: Tak teda poslední díl byl hodně, ale hodně špatnej. Snaha o zvrat či nějaké dojemné finále se moc nepovedla. A naznačení, kam se bude ubírat 4. série, je taky dost špatný. Chtěl jsem za ten poslední díl sejmout hodnocení, ale to by mělo odrážet celou třetí sérii, která je jinak vynikající. Škoda toho posledního dílu! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhově se sviští neskutečnou rychlostí (zápletky, co by se jinde táhly klidně půl sezóny, jsou obratem dořešeny na začátku následujícího dílu), takže scénář nepřestává překvapovat. A (skoro) všechny postavy už řadím do výkladní skříně Marvelu. Ve 2. polovině si sice s mocným Inhuman záporákem Hivem ukousli tvůrci velké sousto, no naštěstí jim zcela nezaskočilo. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti S.H.I.E.L.D. pořád dokazují, že si své místo na seriálovém písečku zaslouží. V případě 3. série je to ale bohužel jen taktak. Začátek je řádně našlápnutý, avšak druhá půlka trošku pokulhává. Některé skvělé postavy jsou dány stranou a věnuje se větší pozornost těm otravnějším. Navíc hlavní záporák (se svými jednotkami), ač s velkým potenciálem, ve výsledku působil jako poměrně monotónní recyklace. Úplný závěr mi přesto zvládl náladu trošku zlepšil a úspěšně navnadil na další sérii. Přehnané nadšení se ale nekoná. 4* (7/10). ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série si zaslouží pátou hvězdu za ty skvěle natočený bitky. Vývoj seriálu a postav je celkově obdivuhodný, při tom rozsahu (počtu a délce dílů).  Hlavně musím ale ocenit provázanost MCU, včetně propojení s tímto seriálem. Opravdu klobou dolů před tím, kdo to celý vymyslel. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada je zase o fous lepší než ta předchozí. Zejména začátek hodně nadupaný, tvůrci konečně vyházeli infantilní emoscénky a nahradili je dospělou zápletkou okořeněnou trochu toho adrenalinu. A světě div se, ono to funguje. Vůči první polovině lze obecně těžko mít výhrady - mystický pobyt Jemmy na cizí planetě, vychytralý Malick, tajemný vraždící Inhuman a největší frajer v seriálu (všichni víme, o komu mluvím) - rázem se tu bavíme o diskutabilně nejlepších Agentech, kteří se s hloupoučkými zápletkami první série vůbec nedají srovnat. Obzvláště Ward tady pořádně válí a na jeho příběh jsem se třásl ze všeho nejvíce. O to hůře mě zasáhla jeho smrt v polovině, seriál tím ztratil svou ikonickou postavu, která byla geniálně záporná a zajímavá dohromady, přičemž ani Hive s jeho tváří už nedokázal tuto díru zaplnit. Lze říci, že druhá půle bohužel obecně dosti upadla, což je jediné co mi brání udělit 5 hvězd. Tvůrci si ukousli až příliš velké sousto a nedokázali ho patřičně zpracovat. Záporák Hive je příliš mocný na tenký seriálový rozpočet a tak z něj neustále čiší pocit, že nenaplnil svůj potenciál. Geniální zápletka s písečnou planetou zřejmě spolkla většinu rozpočtu, jelikož Daisy nepoužívá své schopnosti ani zdaleka ne tak, jak by mohla, a Hive se vzmůže jen slabé vysávání, přičemž valná většina jeho mocných momentů se odehraje mimo záznam. Závěr je v rámci možností slušný, ale mohl být lepší. Tvrdit, že s agentem Wardem zemřeli i sami Agenti, je trochu nadsazené, ale rozhodně viditelně klesla kvalita i poutavost jednotlivých dílů. Přesto si stojím za tím, že tato série je z pomyslné trilogie nejlepší. A Daisy také, když už jsme u toho. 85% ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti se i přes uvadající sledovanost probojovali až do třetí série, ve které čelí dosud největší hrozbě - Inhumans. Z toho také pramení větší potřeba počítačových triků, které jsou tu zvládnuty celkem solidně. Jistěže to není kulervoucí podívaná, na kterou nás Marvel vždycky láká do kin, ale v rámci seriálové zábavy je to slušný nadprůměr (hlavně vzhled dvou nejmenovaných Inhumenů). I tak se mi ale druhé série zamlouvala o něco málo víc. Divák už tu má zdejší tvůrce trochu přečtené a proto tu nějaký extra "plot twist" nečekejte. Ale co si budeme povídat, není lehké stále vymýšlet něco nového a na to, že se o to snaží už třetím rokem, stále je to to lepší, co na obrazovkách uvidíte. Jen mě prostě trošičku pálí, že si SHIELD ani na velkou hrozbu zničení světa nemůže zavolat jediného (byť třeba i podřadného) Avengera. Chápu to z pohledu tvůrců, kdy prostě nejsou peníze, ale kazí to trochu dojem z celkové provázanosti celého MCU. Ale to je bohužel jen mé zbožné přání. Nebo že by snad měl Coulsen až takovou důvěru? 75% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejlepší a nejzábavnější série. Soupeř v podobě nového Inhumana je skvělý a například Jennin díl na Mavethu byl nejlepší z celého dosavadního seriálu. Agenti mě konečně začali bavit jak bych si přál a doufám, že jim to ještě pár sérií vydrží. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Třetí řada Agents of S.H.I.E.L.D. je konečně první série, které můžu s čistým svědomím dát 4 hvězdy, protože mě sakra bavila. Postavy jsou pořád stejné, ale mají vždycky nějaký zajímavý obrat, nějaký zvrat, nebo dějovou linku, která je prostě udělá zajímavými. Clark Gregg jako Coulson je stále skvělý a hrozně charismatický, má tu milostnou linku s Rosalind Price a následně linku s jejím pomstěním. May je fajn, konečně po 2 sériích, kde byla dost nevýrazná, dostává prostor a její linka s Lashem je taky super. FitzSimmons jsou hrozně fajn, Mack je taky super. Bobbi s Hunterem nemají celkově moc prostoru, ale jejich odchod je velice dobře a emočně udělaný. Když už jsme u postav, co nemají moc prostoru, tak Lincoln bohužel taky nemá, a to mě mrzí, jelikož je to hrozně fajn postava a jeho smrt na konci série je neskutečně emotivní. Nové postavy jsou dobré, z těch důležitějších je tu asi jen Yo-Yo, a ta má poměrně zajímavou schopnost a baví mě její dynamika s Mackem. Děj série je fajn, bohužel má stejný problém, jako měla 2. série. Je prakticky rozdělený na 2 části, které jsou od sebe tak moc odlišné, že když nastane jejich změna, tak vás to úplně praští do očí a mě to hrozně vadilo. Byl bych radši, kdyby měla série jednotnou tému a té se držela. Takhle tu máme prvních zhruba 10 dílů příběh o zbytcích Hydry, Malickovi, záhadném Monolithu a planetě Maveth. Po 10 dílech příjde změna a najednou je to o Hivovi a Inhumanech. To mě prostě vadí, lepší by bylo, kdyby opravdu měla série jedno téma po celý čas. Navíc, tempo je hrozně natahované, hlavně ke konci série působí dost vyčpěle a zkrácení z 22 epizod na takových 16 by jí prospělo. Záporáci jsou velice fajn, máme tady Gideona Malicka, který je nový velitel Hydry a působí jako takový nový Whitehall pro tuhle sérii, i když Whitehalla jsem měl asi radši... :D Lash je strašně super, bohužel po dejme tomu 6. díle už nemá skoro vůbec žádný prostor. Pak tu máme Warda, který je upřímně skvělý. Brett Dalton podává úžasný výkon, jeho postava je charismatická a jeho smrt, kdy mu Coulson rozdrtí hrudník je opravdu emotivní, i když to byl šmejd :D A nakonec samozřejmě hlavní záporák série Hive, který je super, hlavně skrz herecký výkon Daltona. Jeho pohyby, jeho výrazy, jeho chování, působí hrozně nepřirozeně až děsivě a je to skvělé. A musím ještě jednou vychválit Bretta Daltona, který podal skvělé herecké výkony a vlastně v celém seriálu hrál 3 totálně odlišné postavy. Hodného a slušného Warda, psychopatického záporáka Warda a mysteriózního a nepřirozeného Hive. A tenhle týpek prostě umí hrát :D Zbytek je taky fajn, hudba je solidní, hlavně Lashova znělka je velice good. Efekty se od první série taky dost posunuly a vypadají dobře. Celá série mě jednoduše hrozně bavila a po 1. dost nevýrazné sérii a 2., která měla taky pár problémů, je tohle první řada seriálu, která je podle mě fakt hodně dobrá. 3. série Agents of S.H.I.E.L.D. je konečně dobrá řada, která mě bavila po celou dobu. Jediný malý problém mám s jejím dost pomalým tempem. Hodnocení: 70% () (méně) (více)

kishi_SO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

cim dalej, tym viac ma tento serial bavi. Avsak musim priznat, ze pri tejto serii som bol trochu sklamany zo zaveru. Prva polovica serie fakt dobra, co sa tyka obelisku, zoznamovania sa s Maveth atd., po samotne finale dost dobre (The Hive sice miestami pripominal Nea). Zaver sice na urovni, ako spominam ale mozno som cakal viac. I ked o prekvapenia a napatie nebola nudza. Mozno iba videne v zlej nalade. ()

Reklama

Reklama