Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daisy, Mack a Coulson závodí s časem, aby ochránili Lincolna, zatímco Rosalindin tým pokračuje ve své honbě za nelidmi. Hunter mezitím dokazuje, že je ochoten překročit všechny meze, aby se dostal do nitra Hydry k Wardovi. Musí prokázat, že je schopen být jejich členem. Znamená to zabít v souboji svého protivníka. To se mu podaří. Simmonsová má stále problém s aklimatizací, a i když se jí snaží Fitz pomoci, pokusí se znovu spustit portál a dostat se zpět na nehostinnou planetu. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 2 nadupaných dílech je třetí epizoda A Wanted (Inhu)Man docela pomalá a výrazně slabší. Není ale špatná. Máme tu 3 dějové linky, bohužel každá z nich má hrozně moc problémů. Celá linka se Simmonsovou, její adaptování na běžný svět a vztah s Fitzem je hrozně super, nemá to ale moc prostoru. Pak je tu linka Huntera a May, co se snaží infiltrovat do Hydry, která mi přišla vyloženě nezajímavá. Poslední, nejdůležitější část je předhánějící se S.H.I.E.L.D. s ATCU, kdo první chytí Lincolna. Tahle linka není špatná, ale přišla mi taková nevýrazná a romantická linka Lincolna a Daisy je vyloženě něco, co jsem si hrozně přál, ať se nestane, protože je to prostě klišovitý a předvídatelný :D Ale celá část s Lincolnem a jeho kamarádem, kterého omylem zabije, byla hrozně fajn. Docela oukej epizoda. Hodnocení: 60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Fitz (Iain De Caestecker) hovorí o planéte, na ktorej bola Simmonsová (Elizabeth Henstridge), ktorá môže mať „inú mikrogravitáciu“. Planéta mohla mať inú gravitáciu, ale mikrogravitácia je to, čo sa vyskytuje v obežnej dráhe; je to odborný výraz pre to, čo by laici nazvali stavom beztiaže. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama