Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proměnu v nečlověka způsobila látka, které se vyvalila z kroniky Jiaying, když ji otevřel. Jako Lash prožívá Garner nekontrolovatelnou touhu zabíjet. Coulson s Priceovou v rámci spojenectví letí na poradu s prezidentem. Campbell předpovídá, že Garnerova proměna v Lashe se jednou stane trvalou. Lidé z ATCU a Coulsonův tým se dohodnou, že Lash bude v izolaci do té doby, než se najde účinný lék. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Chaos Theory je skvělá a velice dobrá. Celý díl se samozřejmě zaobírá Lashem a ten je naprosto úžasný záporák. Garnerovy dialogy s May, scéna kdy Coulson a jeho tým odhalí, že Andrew je Lash, interakce mezi postavami a Garnerem, tyhle scény jsou strašně super napsané a běhá z nich mráz po zádech. A třeba takový souboj Lincoln vs. Lash je taky strašně cool. Další příběhové linky jsou taky fajn, rýsují se nám tu vztahy mezi postavami, jako např. Fitz a Simmonsová, Hunter a Bobbi nebo třeba Coulson a Rosalind. A všechny tyhle postavy mají mezi sebou příjemnou dynamiku. A také se nám tu samozřejmě připravují nějaké ty záhady do budoucna, třeba pradávná historie Hydry. A máme zde jednu z prvních zmínek na legendární zbraň, Shotgun-Axe :D Skvělý díl, hlavně díky Lashovi. Hodnocení: 75% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Pri prezeraní údajov z telefónu Simmonsovej (Elizabeth Henstridge) Fitz (Iain De Caestecker) vidí fotografiu, ktorú urobila ona a Will, keď sa na planéte zblížili. Ale batéria telefónu sa vybila skôr, než sa ona a Will dali dokopy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama