Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S.H.I.E.L.D. vyrazí do Kolumbie za novým nečlověkem. Je to Elena, která má schopnost superrychlého pohybu. Nejdřív agentům nevěří, ale pak jim začne pomáhat. Coulson dosáhne dílčího vítězství nad Malickem. Ten má však Warda, ve kterém se vzpamatovává a zabydluje Hive. Mění se i další věci: Simmonsová a Fitz začínají svůj vztah od začátku, Coulson má novou ruku a prezident Ellis ho nechá řídit S.H.I.E.L.D. jako tajnou organizaci a podřídí mu i ATCU, do jejíhož čela jmenuje starého známého - generála Talbota. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

11. díl Bouncing Back je po naprosto epickém mid-season finále takový odpočinkový a celkem dějově jednoduchý díl. Ale špatný není. Představuje se nám nová postava, Yo-Yo, která je celkem dost fajn a její schopnost je zajímavá, líbí se mi, že to není jenom obyčejná super rychlost. A samozřejmě tahle postava bude ještě hodně důležitá pro budoucí díly a série. Taky se nám vrací pár postav, například Talbot, cameo tu má i prezident z Iron Mana 3. Co opět musím pochválit, je Brett Dalton jako Hive. Ten je naprosto neskutečný. Jeho výrazy v obličeji, jeho vzhled, jeho pohyby. To všechno působí hrozně nepřirozeně, děsivě a strašně moc cool :D Takový dobrý chillovací díl. Hodnocení: 70% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo Agenti mi fakt chyběli. Nejprve jsem si říkal, proboha ať sem netahají speedstery, i když jo-jo, ovšem ke konci dílu to vypadalo, že by mexičanka mohla být hodnotným členem týmu. No uvidíme. Ward s Malickem něco chystají, finále bude ještě velký :D Snad bude zas nějaká spojitost s květnovou marvelovkou :) Jo a návrat prezidenta z Iron Mana 3 potěšil.. ()

Reklama

Reklama