Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu na základnu je Daisy izolována. Panuje obava, že může být stále nebezpečná. Daisy to chápe a pomáhá týmu najít místo, kde sídlí Hydra. Agenti za pomoci Talbotových vojáků na základnu zaútočí. Zde se jim nejenom podaří zabavit raketu, ale shodou okolností i zajmout Hivea. Osvobodí ho jeho pomocník Giyera. Na palubě létajícího stroje Hivea očekává Daisy, která ho žádá, aby ji vzal zpět mezi své bojovníky. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostáváme se k finále 3. série, které začíná 21. dílem Absolution. A ten je celkem dobrý. Celá dějová linka Daisy je hrozně zajímavá a třeba její moment s Mackem je super. Opět chválím Bretta Daltona jako Hive, který je boží, jde z něj strach, jde z něj respekt a je charismatický. Epizoda se nás také snaží zmást tím, kdo nakonec zemře ve finále, takže si postavy předávají řetízek a S.H.I.E.L.D.ovskou bundu a to je taky fajn, přidává to napětí do příběhu. Celkově dobrý díl a fajnová příprava na finále. Hodnocení: 70% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suprový díl, už teď nevím, co se všechno dělo v první části finále a co se v té druhé, ale to míchání té bundy s řetízkem bylo celkem zavádějící. No Fitz neumřel, což je asi dobře, protože by musela jít i Simmons, už je od sebe vůbec nedokážu představit. A Někdo tipoval May, nu což, asi už fakt nemá moc co nabídnout, za to Coulson a Quake pořád super. ()

Reklama

Reklama