Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Chloe Bennet, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, Devon Libran, Parminder Nagra (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (23)

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Parta lidí kolem agenta Coulsona mi přirostla k srdci už od prvního dílu. Samotný Coulson je pro mě jedna z nejsympatičtějších postav televizního světa. I když mě dějová linka kolem Robbieho zas tolik nebavila, Agents of Hydra + závěrečné díly měly takový drive, že jsem jenom zíral. Tohle by si neměl nechat ujít žádný fanda Marvelu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve svetle oznameni, ze Agents of Shield uz nejsou kanonickym serialem pro MCU, se dostavilo urcite zklamani. Uvod sezony byl takovej meh, ale hodne rychle se to pretavilo v prvni skutecne dobrou sezonu diky prekvapivemu predstaveni Ghost Ridera a sexy hlavni zaporacce, ktera davala smysl. Pokud ma nekdo rad serii Assassin's Creed, tak je tady neco jako Animus a Radcliffe nakonec dopadne jako Clay Kaczmarek.. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že je to vůbec možné, ale po upadající třetí řadě nabral seriál nový dech. Režiséři se vydávají riskantním směrem, propojujíce styl Matrixu s filmy o Ghost Riderovi, a ač nejspíš ani sami neví jak, daří se jim show znovu oživit. Aidina UI je tu super protivníkem a Daisy se tu konečně naplno předvádí v plné síle (Self Control). Potěší i návrat Warda, ač jen na pár dílů. Celkově je závěr s Agenty Hydry tím nejlepším, co AoS nabídli. Na to, že jsem se na S4 začal dívat s jistou dávkou skepse a ještě s anglickým dabingem (protože český skončil u S3), který mi v úvodu zážitek trochu kazil, je to vážně velký krok vpřed. 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší seriál, co se dá sledovat přes hlavní seriálovou sezónu a tohle je snad navíc ta vůbec nejlepší řada s temnějším podtónem! Občas se stává, že pokud seriál na začátku drhne a vyšvihne se až ke konci, tak mám tendenci si pamatovat jen to lepší a u Agentů zrovna poslední akt s Konstrukcí je to nejsuprovější, co jsme vůbec mohli kdy v takto natáhnutém seriálu sledovat. Tvůrci udělali fakt dobře, že rozdělují přespříliš dlouhou sérii na tři poměrně různé linky a představují 3 sub-příběhy, takže frustrace při správném dávkování vymizí a prostě se je pořád na co koukat. To je přesně případ Coulsona a jeho týmu, u něhož jsem se skutečně po přečtení dojmů u jednotlivých dílů skvěle bavil prakticky nepřetržitě...tedy až na ty hrozitánské pauzy. Jsem strašně rád, že seroš obnovili na další sérii, ale škoda, že si počkáme až do ledna. Snad to bude k přežití. Aida aka Madame Hydra nastavila laťku proklatě vysoko. Nejlepší momenty : 1)QUAKE 2)QUAKE 3)Prostě Agnes! a jakékoliv její scény 4) Spoiler! Návrat Warda 5) Ghost Rider byl fajn, ale prostě zbytek party je bombovej ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti od poloviny první série prostě válí. Na začátku nám dodali skvělého Ghost Ridera (ano, opravdu je mnohem lepší, než ten Cageův) a rozjeli dějovou linku s umělou inteligencí (ta byla v první části slabší), kterou perfektně doplňovaly hrátky s temnou silou Darkholdu. K mému zklamání však po osmé epizodě GR zmizel a série pokračovala pouze s linkou Aidy. Z počátku to vypadalo, jako špatné rozhodnutí - zvláště pak, když se na scéně objevila Konstrukce, která výrazně připomínala Matrix. Nicméně opak byl pravdou. Tvůrci zkonstruovali úžasný svět plný rozporů a emocí (ovlivnění Fitze, emoce vyvolané u Mace a Macka) a všechno perfektně fungovalo. Závěrečná epizoda mohla být vybroušenější, ale ve výsledku jsme dostali skvělou sérii... ()

Galerie (285)

Zajímavosti (136)

  • V laboratóriu zaznie odkaz na "Demon Core". V histórii to bol jeden z troch plutóniových jadier, ktoré sa používali počas výskumu a výroby atómových bômb v Los Alamos počas druhej svetovej vojny a bol určený na použitie v tretej bombe, ak by to bolo potrebné. Jadro dostalo názov "Demon Core" po dvoch kritických nehodách, ktoré spôsobili smrť dvoch fyzikov v laboratóriu. (Pat.Ko)
  • V Marvel komiksovej kontinuite je Jeffrey Mace (Jason O'Mara) známy ako Patrio, nevylepšený človek, ale veľmi schopný bojovník. Jeffrey Mace bol tiež tretím Captain America a zastával túto úlohu dlhšie než Steve Rogers, kým Rogers nebol nájdený v ľade. Je tiež strýkom Generála Thaddeusa Rossa. (Pat.Ko)
  • Robbie (Gabriel Luna) hovorí „ten druhý“ v súvislosti so svojou osobnosťou - Ghost Rider, čo je tiež fráza, ktorú Bruce Banner používa v súvislosti s osobnosťou Hulka. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama