Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Chloe Bennet, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, Devon Libran, Parminder Nagra (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (23)

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodně tomu pomohlo posunutí vysílacího času a tedy i přidaná brutalita, hodně tomu pomohl Ghost Rider a Aida, od které by se Ultron měl učit a nejvíc to zvednul Fitz, který se posunul na opravdu novou úroven, ten herec je borec a Fitz jako padouch byl skvělý ba přímo skutečnej zmrd a určitě to byl jeden z nejlepších padouchů seriálu.....naopak tomu hodně nepomohla skoro půl roku dlouhá pauza a opět vysrání se na Gravitona, takže doufám, že si ho nechávají a poslední pátou řadu....za mě výborný a doufám že Ghost Ridera nevidíme naposledy.... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší seriál, co se dá sledovat přes hlavní seriálovou sezónu a tohle je snad navíc ta vůbec nejlepší řada s temnějším podtónem! Občas se stává, že pokud seriál na začátku drhne a vyšvihne se až ke konci, tak mám tendenci si pamatovat jen to lepší a u Agentů zrovna poslední akt s Konstrukcí je to nejsuprovější, co jsme vůbec mohli kdy v takto natáhnutém seriálu sledovat. Tvůrci udělali fakt dobře, že rozdělují přespříliš dlouhou sérii na tři poměrně různé linky a představují 3 sub-příběhy, takže frustrace při správném dávkování vymizí a prostě se je pořád na co koukat. To je přesně případ Coulsona a jeho týmu, u něhož jsem se skutečně po přečtení dojmů u jednotlivých dílů skvěle bavil prakticky nepřetržitě...tedy až na ty hrozitánské pauzy. Jsem strašně rád, že seroš obnovili na další sérii, ale škoda, že si počkáme až do ledna. Snad to bude k přežití. Aida aka Madame Hydra nastavila laťku proklatě vysoko. Nejlepší momenty : 1)QUAKE 2)QUAKE 3)Prostě Agnes! a jakékoliv její scény 4) Spoiler! Návrat Warda 5) Ghost Rider byl fajn, ale prostě zbytek party je bombovej ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti od poloviny první série prostě válí. Na začátku nám dodali skvělého Ghost Ridera (ano, opravdu je mnohem lepší, než ten Cageův) a rozjeli dějovou linku s umělou inteligencí (ta byla v první části slabší), kterou perfektně doplňovaly hrátky s temnou silou Darkholdu. K mému zklamání však po osmé epizodě GR zmizel a série pokračovala pouze s linkou Aidy. Z počátku to vypadalo, jako špatné rozhodnutí - zvláště pak, když se na scéně objevila Konstrukce, která výrazně připomínala Matrix. Nicméně opak byl pravdou. Tvůrci zkonstruovali úžasný svět plný rozporů a emocí (ovlivnění Fitze, emoce vyvolané u Mace a Macka) a všechno perfektně fungovalo. Závěrečná epizoda mohla být vybroušenější, ale ve výsledku jsme dostali skvělou sérii... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 75% Pre mňa o niečo slabšie ako predošlá séria. Úvod je síce zaujímavý, pretože prichádza na scénu Ghost Rider, no napriek tomu v prvej polke nie každý diel dokáže zaujať a zbytočne je to rozťahané. Od polky série, keď sa seriál zmení na Agents of H.Y.D.R.A. je to skutočne zaujímavé a zábavne sledovať čo bude ďalej. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve svetle oznameni, ze Agents of Shield uz nejsou kanonickym serialem pro MCU, se dostavilo urcite zklamani. Uvod sezony byl takovej meh, ale hodne rychle se to pretavilo v prvni skutecne dobrou sezonu diky prekvapivemu predstaveni Ghost Ridera a sexy hlavni zaporacce, ktera davala smysl. Pokud ma nekdo rad serii Assassin's Creed, tak je tady neco jako Animus a Radcliffe nakonec dopadne jako Clay Kaczmarek.. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada zůstala nepřekonaná, ale po pilotu bych nevěřil, že se seriál o tolik zvedne a já budu s očekáváním vyhlížet následující díl. S příchodem Ghost Ridera se ještě přitvrdilo na temnější notě, ale potřebný nadhled zůstává a sáhnutí po odlehčující hlášce nepřichází v nevhodný čas. Relativizace a zacházení s úmrtími postav zatím nepůsobí trapně. A snad pátá řada nebude přeci jen poslední. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti drží nastolené tempo i kvalitu, jenom zpočátku jakoby honí příliš zajíců naráz: nové vedení agentury, veřejnost proti Inhumans, zběhlá Daisy (která neví, co chce), vztah Fitze a Simmonsové. Na největší hrozbu, mocnou magickou knihu Darkhold a skupinku smrtících "duchů" vědců, již si s ní zahrávali, se pak zdánlivě tolik nesoustředí. Což zamrzí nejvíce kvůli nepříliš využitému Ghost Riderovi. Poté se ještě uhne k nebezpečné Aidě a mně vůbec ne oblíbené zápletce: nahrazování členů týmu robotickými kopiemi LMD. Naopak úchvatné "what if" zřízení ve virtuální Konstrukci, v níž fašistickou rukou vládne Madam Hydra (víceméně v trojroli po celou sezónu excelující Mallory Jansen) a vrací se několik starých známých (v často překvapujících souvislostech), přináší pár možná dosud nejlepších epizod celého seriálu. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Parta lidí kolem agenta Coulsona mi přirostla k srdci už od prvního dílu. Samotný Coulson je pro mě jedna z nejsympatičtějších postav televizního světa. I když mě dějová linka kolem Robbieho zas tolik nebavila, Agents of Hydra + závěrečné díly měly takový drive, že jsem jenom zíral. Tohle by si neměl nechat ujít žádný fanda Marvelu. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že je to vůbec možné, ale po upadající třetí řadě nabral seriál nový dech. Režiséři se vydávají riskantním směrem, propojujíce styl Matrixu s filmy o Ghost Riderovi, a ač nejspíš ani sami neví jak, daří se jim show znovu oživit. Aidina UI je tu super protivníkem a Daisy se tu konečně naplno předvádí v plné síle (Self Control). Potěší i návrat Warda, ač jen na pár dílů. Celkově je závěr s Agenty Hydry tím nejlepším, co AoS nabídli. Na to, že jsem se na S4 začal dívat s jistou dávkou skepse a ještě s anglickým dabingem (protože český skončil u S3), který mi v úvodu zážitek trochu kazil, je to vážně velký krok vpřed. 90% ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že první polovina s Ghost Riderem (ikdyž jako postava byl vynikající) mě moc neoslovila a do sledování jsem se vždy mírně nutil, nicméně druhá polovina s "druhým" světem byla naprosto famózní. Prostor dostali postavy z minulých řad (#WardHype), naši oblíbení hrdinové se nám ukázali i v jiném světle než doposud a hlavně z celého seriálu sálalo celkové promyšlení děje a dobrá návaznost (narozdíl od seriálů typu Flash a LoT). Fitz jako záporák byl opravdu skvělý a druhou polovinu série dost táhl. To asi žádný fanda nečekal. První polovina by byla za 3*, druhá za plný počet. Průměrem jsme se tedy dostali na slušné 4*. Velmi dobrá série. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem "nářez". Agenti se nadobro oprostili od všeho špatného, co v prvních 2 řadách vybudovali a speciálně ve čtvyřce seriál přišel se svou nejlepší formou. Parádní Gabriel Luna (odklepněte mu spin-off!) i Mallory Jansen. Příběh zase natřískaný tak moc, že v jiných seriálech by vyplnil minimálně 2 série. První polovina s Riderem byla dobrá, ale měla pár hluchých míst, jenže ta druhá matrixovská je parádní jízda od začátku do konce. Jen finální vypořádání s Aidou bych si možná představoval víc kulervoucí. Ale závěr ale Konec dětství mě nadchnul. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatku série som si vravel, že jediné čo tam je dobré je Ghost Rider. To s tými duchmi ma nebavilo. Po pár epizódach prišla (zlá) AIDA. Vďaka nej považujem túto sériu za najlepšiu ktorá zatiaľ vznikla. Má niekoľko úžasných epizód, skvelé nápady... Dúfam že sa Ghost Rider vráti v ďalšej sérii ()

Eraya13 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že celý seriál prošel mnohými změnami a každá série má co nabídnout a liší se od té předchozí. Poslední mě ale zasáhla na celé čáře. Protože myšlenka s umělou inteligencí - LMD tolik otřesla SHIELDem a zároveň se tu ještě díky Darkhold tu vznikl Frameworld... Tady bylo konečně pořádně vidět, že každý agent Shieldu je nepostaradatelný a diváka sledování této série donutilo i se o samotné charaktery bát. Atmosféru tu sakra zhoustla, ale na druhou stranu je to fakt dobře, protože z nějakého důvodu to více udrží pozornost. Po zhlédnutí posledního dílu pevně věřím v pokračování seriálu. Bylo toho moc. Je fakt těžký hodnotit bez spoilerů, neboť samotné akty mě utvrdili o tom, že Agents of Shield je nejlepší seriál Marvelu. A stačí nahodit nové téma a seriál podle může dále pokračovat bez problémů. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Čtvrtá řada Agents of S.H.I.E.L.D. je kvalitativně poměrně dobrá, pro mě to je ovšem mírné zklamání. Nepopírám, že jsem si její sledování užil a bavila mě, prostě jsem jenom čekal trošku víc. Rovnou začnu tím (pro mě) největším negativem. Série je totiž rozdělena na 3 příběhové části, kdy každá se soustředí na nějakou samostatnou dějovou linii, místo toho, aby byl odvyprávěn jeden velký příběh. Tohle bolí hlavně u první části, která prostě moc nesouvisí se zbytkem řady. Ale projdeme si tyhle jednotlivé části postupně. 1. part Ghost Rider je čistě jenom fajn. Jestli je něco fakt dobré, tak je to samotný Ghost Rider, který mě bavil, na televizní seriál vypadá i velice dobře, je vidět, že do jeho efektů šel nemalý rozpočet :D, a prostě, Ghost Rider je cool. Ten zbytek už docela strádá. Ať už přes celou linku s duchy, která se mi vůbec nehodila do tohohle seriálu, přes podivného záporáka Eliho, až po takové zvláštní interakce mezi postavami. Podobně budu mluvit i o druhém partu, LMD. Tahle část je prostě utahaná, je plná výplňkových dílů a hlavně, samotný potenciál robotických dvojníků, je totálně nevyužitý a pořádně se používá asi až v posledních 2 dílech. Finální part Agents of Hydra je skvělý, to musím hned říct. Svět Frameworku je úžasný, autoři si s ním hrozně vyhráli a je to prostě super. Obecně k sérii, máme tu hromadu nových postav, a většina z nich je dost fajn. Moji oblíbenci byli především Robbie a nový ředitel Mace. Taky hlavní záporačka Aida je dost solidní, a to hlavně v posledních několika dílech. Hudba je skvělá, efekty taky vypadají dobře. Celkově mě série bavila, ale mohlo to být prostě lepší. Hlavně skrz to fázování a tempo, to rozdělení na 3 části, kdy každá je podstatně jiná, podle mě spíš škodí, navíc většina z těch částí ani pořádně nevyužívá svůj potenciál. Agents of Hydra jsou výjimka, to byl skvělý part, ale jak Ghost Riderovi, tak LMD, něco chybělo. 4. řada Agents of S.H.I.E.L.D. je dobrá a bavila mě, jenom mohla být lépe rozfázovaná a některé prvky nevyužívají svůj plný potenciál. Hodnocení: 70% ()

Dr_Berry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po neslaných a nemastných třech řadách, kde se pořád dokola řešili jen Inhumans a Kree, přišla konečně chvíle kdy Agenti ukázali čeho jsou schopni. Příběhová linka s Ghost Riderem byla neskutečně démonicky parádní. A poté Aida se syndromem Ultrona zamíchala karty s virtuální realitou. Quake si mohla trochu dýl hrát na odpadlíka, ale prostě tohle byla neskutečná řada. Opravdu paráda jen tak dál. A ten WTF moment na konci...??? ()

Reklama

Reklama