Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson se společně s Mackem vydává po stopách Inhumans. (Disney+)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau, fakt super. Nesjel sem to na první dobrou, ale hodně se mi líbí ten jinej tón a tempo, a tajemno ohledně ředitele. Quake super! a Robbie Reyes taky super. Spokojenost, i letos to bude super. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Ghost je pilotní díl čtvrté série a sám o sobě je velice fajn. Celá linka s Daisy / Quake ( která má mimochodem fakt hrozný emo look :D ) je celkem ok. Dějová linka v S.H.I.E.L.D.u je super, jelikož pořád zůstává plno věcí záhadných, teď myslím hlavně nového ředitele. Stanovují se nám i nějaké věci do dalších dílů, ať už jakýsi podivní duchové, kteří mi ale svým konceptem do seriálu vůbec nesedí, nebo třeba Aida a Framework. A teď samozřejmě to zaručeně nejlepší, Ghost Rider. Ten je prostě skvělý. Robbie Reyes, hraný Gabrielem Lunou, je sympaťák a působí dobře, samotný Rider vypadá úžasně a hlavně narozdíl od Cagova Ridera, nahání strach. Tomu pomáhá i to, že 4. série se narozdíl od předchozích vysílala v pozdních hodinách, což umožňuje trošku temnější a brutálnější scény a to je taky super. Celkově, Ghost Rider je opravdu peckový a už teď je jasné, že bude jeden z nejlepších aspektů 4. řady. Celkově velice fajn opening. Hodnocení: 74% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Úvodná scéna, kde je auto Robbieho Reyesa (Gabriel Luna) zasiahnutá raketometom, prevráti sa vo vzduchu a pristane na kolesách, je to priamy odkaz na "All-New Ghost Rider #2". (Pat.Ko)
  • V decembri 2016 Comic Book Resources označili túto epizódu za 15. najlepšiu epizódu roka medzi televíznymi seriálmi súvisiacimi s komiksmi. (Pat.Ko)
  • Keď Yo-Yo Rodriguez (Natalia Cordova-Buckley) vojde na Zephyr One, pozdraví agenta Davisa (Maximilian Osinski), otázkou: "Ako sa má tvoja manželka?" Odpovie: "Stále sa zväčšuje každý deň," na čo sa Yo-Yo nahnevá a on svoju odpoveď znení na: "Každý deň je krajšia." Maximilian Osinski, ktorý hrá Davisa, je ženatý s Dichen Lachman, ktorá hrala Jiaying v 2. sérii a bola v tom čase tehotná. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama