Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson nezná temné tajemství Mayové. (Disney+)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma cestování časem a umělá inteligence prostě americkým scénáristům nejdou. Těžko říct, čím to je. Aida jakožto zdivočelý android, kopírování lidí včetně vzpomínek a následné infiltrování...ten twist na konci to malinko napravil, ale v této epizodě bylo tolik blbostí. (scéna, kdy tým opětuje palbu na dálku ovládaný androidem hacknutou stihačku...WTF?) ()

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mack to zabil! Doslova. Agenti mi chyběli a vrátili se ve skvělé formě. Akorát mi pořád přijde, že Quake pořád neukázala svůj plnej potenciál..Jinak je mi celkem líto Phila, ten z toho bude úplně zničenej, May ale už neměla moc co nabídnout, takže tohle"osvěžení" je celkem přínosné. I druhá půlka čtvrté série pokračuje ve velkém. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Broken Promises je první díl druhého partu 4. série, věnovaný LMD. A užil jsem si ho, i když s ním mám pár problémů. Asi ten největší je tempo a celkově smysl tohohle dílu. Oproti předchozímu našlapanému dílu je tenhle jednoduše pomalejší, slabší a působí strašně vycpávkově a zbytečně. Máme tu celou linku se senátorkou Nadeer a jejím bratrem, která je taková podivná a navíc, Vijayova druhá terigeneze, kterou projde na konci dílu není vůbec vysvětlena ani v tomhle díle, ani ve zbytku seriálu :D Linka s Aidou mi přišla už trošku lepší, i když má pár much ( třeba scéna, kdy Mack a Yo-Yo střílí na letadlo.... jako really? :D ), Aida mě jako záporák prostě baví a LMD May mi také příjde zajímavá. Co jsem zatím u žádného dílu Agentů nezmiňoval, ale vadí mi to, tak jsou takové ty podivné střihy, kdy se totálně vypne zvuk a hudba, scéna se ukončí, a následně po třeba vteřině opět pokračuje. Je jasné, že tyhle chvíle jsou dělané pro lepší vkládání reklam ( přece jenom, je to televizní seriál ), ale když se uprostřed souboje tohle stane, hrozně to vytrhává z děje. Epizoda sama o sobě fajn, ale mohla být výrazně zkrácená, aby to prospělo jejímu tempu. Hodnocení: 65% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama