Reklama

Reklama

VOD (1)

Mayová se snaží zjistit pravdu o tom, co se jí stalo. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wake Up je konečně po několika vatových epizodách solidně našlapaný díl. Celý děj se točí kolem LMD May, která přichází na kloub tomu, co je zač, zatímco její pravá verze odpočívá ve Frameworku. Tahle linka je velice fajn a herecký výkon Ming-Na Wen je taky dobrý. Druhá dějová linie s Daisy, která podepisuje Sokovijskou smlouvu, je taky fajn, hlavně díky Macovi, který je pořád mojí oblíbenou postavou, i přes minulý díl, kde se mi moc nelíbil :D Dozvídáme se taky Mackovu historii a ztrátu jeho dcery. A finální scéna s LMD Radcliffem a nastínění nové postavy Superiora bylo super. Celkově poměrně dobrá epizoda. Hodnocení: 74% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu skvělý díl, také jsem se dobře bavil. Málo Quake, chtělo by to pro ní zase nějakou zajímavější linku. Co bude s May, to už podle mě nebude nic racionálního..čekám absurdní záchranu, ale třeba se Radcliffe ještě vytáhne. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Kancelária senátorky Nadeer sa nachádzala v "Stamfordskom krídle." V komiksoch sa v Stamforde, Connecticut, odohrala bitka, ktorá spôsobila smrť stoviek nevinných civilistov a bola základom pre zavedenie Zákona o registrácii superhrdinov, čo vyvolalo občiansku vojnu, v ktorej sa superhrdinovia postavili proti sebe. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama