Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti Sam a Billy Koenigovi jsou pronásledováni. (Disney+)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hot Potato Soup je taková příjemná epizoda. Vrací se nám Koenigové, kteří jsou prostě vtipní a Patton Oswalt je libový :D K dějové lince, ta je podle mě zbytečně moc roztahaná, vlastně jde jen o to, že Radcliffe získá Darkhold a Coulson příjde na to, že May je LMD. A je tomu věnovaná celá epizoda... Každopádně to není špatné, díl vás zabaví a nudit se nebudete. Dostáváme nějaký lore background k Fitzovi a jeho otci, rozvíjí se nám tu vztah Coulsona a May a představuje se nám i postava Superiora, který působí skvěle a charismaticky. Epizoda baví, ale je to takový dost natáhlý díl... Hodnocení: 68% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si nemůžu pomoct, ale ten klan Koennigů, to je pěkná p*******. Jednak jsem teda netušil, že jich může bejt víc než dva, a navíc měli bejt mrtví, což už jsem teda asi pozapomněl, ale nevysvětlili nic. A najednou se po dlouhý době objeví. Jinak celkově epizoda šlapala bez problémů, akorát se dle mého přešlapuje na místě, snad už teď bude lineární cíl a to ta honba za šedou eminencí - agentem Coulsonem. Melindu zachrání, to je jasné, ale budou konečně spolu? :D ()

Reklama

Dr_Berry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní epizoda. Klan Koenigů příjemně pobavil a dal Agentům takovej ten správnej šmrnc a nadhled. Nástup kapitána ponorky, pro fandy The 100 spíš King Roan of Azgeda, parádní. Jsem zvědavej na jeho první setkání s Coulsonem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Patton Oswalt si zopakoval svoju úlohu Billyho a Sama Koenigovcov. Naposledy sa objavil v druhej sérii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama