Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým se snaží zpacifikovat výbušného Inhumana. (Disney+)

Recenze (4)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni, Mallory Jansen je v civilní roli ještě o dvě třídy víc sexy než jako Aida..Její přítomnost jsem si neskutečně užíval a doufám, že se ještě objeví. Jinak Maceova linka mě vůbec nezajímala, hodně nových postav je mi tak nějak jedno, co se s nimi stane. Hlavně mi přijde, že Quake pořád ještě neukázala svůj plný potenciál, dřív byl na ni brán větší zřetel. A za každej díl bez Yo-yo palec nahorů. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know. If felt the same way when I started working with the Avengers. It's not easy to find your place when you're working with heroes and gods. I did my best to protect the team. Turns out I had a role to play. You'll make the right decision at the right time. Or... you'll get an Asgardian staff through the chest. I'd try to avoid that part." ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BOOM je jednoduše meh... Takový dost nezajímavý, epizodní příběh, nic se tu pořádně neděje a je to celé takové průměrné. Máme tady Shockleyho, který projde terrigenezí a získá schopnost explodovat. Což je poměrně cool dovednost, má tu jednu docela napínavou scénu, kdy málem odpálí letadlo Zephyr, ale jako postava je strašně nezajímavý a otravný. Taky je zde smrt senátorky Nadeer, která mě příjde taková hrozně náhlá, působí to, jakoby už nevěděli, co mají s touhle postavou dělat, tak ji prostě zabili... Pokud mám něco pochválit, tak je to Mallory Jansen, která hraje Aidu, plus v téhle epizodě hraje postavu Agnes, podle které je právě Aida vytvořená. Tahle herečka je skvělá, je hrozně charismatická, a umí zahrát jak bezcitného androida, tak umírajícího člověka s emocemi. Taky se nám trošku nastoluje Framework, který zatím působí dobře, působí hodně záhadně a buduje se tu celá jeho důležitost. Jinak je ovšem tato epizoda prostě prázdná a nic v ní pořádně není. Hodnocení: 60% ()

Reklama

Reklama