Reklama

Reklama

VOD (1)

S.H.I.E.L.D. je přeplněn LMD a není komu věřit. (Disney+)

Recenze (5)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná nálož, Agenti byly vždy přes různé nedostatky v jádru dobrý seriál, avšak vždy si drželi určitou úroveň kvality, za kterou se nedostali, nikdy nepřekročili hranice. Tento je je však něco úplně jiného, od napětí přes efekty až po brilantní herecké výkony (zejména smekám před Elizabeth Henstridge). Tohle je o několik levelů výš než jakýkoliv jiný díl, a dává jasně najevo, jakou kvalitu může i nízkorozpočtová televizní série mít. A k mým pocitům po dokoukání, jen jedno slovo: QUAKE! ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda celého seriálu. Na začiatku série som si vravel že to s tými duchmi je blbosť ale vtedy čo tam skončil Ghost rider a začala sa riešiť AIDA tak to je skvelé. Táto epizóda je fakt úžasná. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Self Control uzavírá LMD část téhle řady a jedná se o první epizodu 4. série, která je opravdu výborná. Celé téma epizody, kdy jsou jednotliví členové S.H.I.E.L.D.u nahrazení androidem a my postupně objevujeme kdo je android a kdo ne, je naprosto skvělé, napínavé a zábavné a mě jenom mrzí, že se v podobném duchu nenesl celý LMD part. Děj je zajímavý a záživný, Quake má konečně nějaký ten cool souboj, herecké výkony jsou taky skvělé, hlavně Elizabeth Henstridge jako Jemma, tahle herečka je úžasná. Taky tu dostáváme poměrně zajímavé „uzavření“ postavy Radcliffa, které je dost překvapivé. A uzavření v uvozovkách, jelikož samozřejmě bude ještě pokračovat v následující Framework části série. Když už jsme u Frameworku, ten se nám v posledních pár vteřinách epizody konečně ukazuje a je vidět, že s tímhle světem si tvůrci seriálu fakt vyhráli, a nabídne nám spoustu zajímavých momentů a dokonce i pár cameí :D Skvělá epizoda, hlavně díky poutavému a napínavému příběhu. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama