Reklama

Reklama

VOD (1)

Je odhalena identita vůdce odboje. (Disney+)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Identity and Change je poměrně fajn epizodka s naprosto skvělým závěrem. Celkově, posledních asi tak 10 minut je úžasných. Celá scéna, kdy se Madame Hydra s Fitzem dostanou za Radcliffem, je super, od dynamiky mezi Aidou a Radcliffem, až po Fitzovo zabití Agnes, které je nečekané a překvapivé. Když už jsme u toho, Fitz je naprosto fenomenální. Je to ultimátní badass, je správně temný a krutý a je to opravdu super :D Mace na mě taky působil velice dobře. A taky musím pochválit soundtrack. Ať už znělka Hydry, nebo zremixovaná verze S.H.I.E.L.D.ovské znělky, zní to prostě skvěle. Velice fajnový díl. Hodnocení: 75% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"That blue soap everyone uses? Hydra loads it up with chemicals. It seeps into our bloodstream. Implants false memories into our brains. They want us to believe this is a magical place. But don't worry, I'm clear. I make my own soap now." ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa to deje? Posledné tri epizódy sú úplne úžasné. Táto je tiež skvelá. Dúfam že kvalita epizód zostane takáto aspoň do konca tejto série. Je mi ľúto Simmonsovej. Fitz je ale úplne Badass vo frameworku. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvostné, díl uběhl jak voda. Všichni známí ze čtvrté sérky se vrátili, teď už jen čekám camea členů bývalých. A Doufám, že zůstanou v alternativní realitě, je to pecka, ten temnej podton tomu svědčí a při scéně s Madame Hydra u Radcliffa jsem ani nedutal. Fith je sice ču*ák, ale jsem za tuhle volbu rád, za to Melinda je už úplně nezajímavá. PS : Pray for Agnes, best! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Od tejto epizódy už nie je introdukčná sekvencia "V predchádzajúcich dieloch ste videli..." predstavená hlasom Phila Coulsona (Clark Gregg), ale Daisy Johnsonovej (Chloe Bennet). (Pat.Ko)
  • V zasadacej miestnosti na Triskelione Fitz (Iain De Caestecker) hovorí "...urobíme našu spoločnosť znova skvelou," čím evokuje Trumpov slogan "Make America Great Again" ("Urobme Ameriku znova skvelou"). Toto je ďalší z mnohých odkazov na Trumpa v tejto štvrtej sérii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama