Reklama

Reklama

VOD (1)

Je odhalena pravda o tom, proč se Fitz tak změnil. (Disney+)

Recenze (5)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná pecka. Je až neuvěřitelné, jak moc schopní tvůrci se toho ujali, opět jsme se dočkali dalšího návratu, smutného okamžiku i momenty absolutní katarze. Tohle prostě nemá chybu! U první dílu po pauze jsem byl přísnější, ale tady to fakt jinak nejde.. ()

Matli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je asi zbytečné komentovat každý díl, ale tady si prostě musím ulevit :-) U žádnýho dílu žádnýho seriálu jsem si neříkal na konci: Panebože ať ještě není konec a samozřejmě teď jsem nasranej:-) To co hoši od Marvelu předvádějí po scénáristický stránce nemá obdoby. No prostě nejlepší série. A Agents of HYDRA - pecka :-D ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No Regrets je výborný díl. Od úžasného a napínavého příběhu, přes pár solidních cameí, až po fenomenální závěr a skvělou a emocionální smrt jedné z mých oblíbených postav. Ale hezky postupně. Děj epizody je velice fajnový, je to zábavné a napínavé, Fitz je pořád skvělý záporák a i taková May, která v minulých epizodách poměrně dost strádala, tady dostává nějaký prostor se předvést. Máme tu pár super dialogů, třeba všechno kolem Macka je velice fajn, nebo rozhovor Warda a Simmonsové je skvělý. K postavám, po téměř 2 sériích se nám vrací Trip, který sice nemá moc prostoru, ale bylo bezva ho sledovat. Taky různé easter eggy na předchozí série, třeba zmínka o Bakshim nebo narážka na Whitehalla, ty mě taky bavily. A teď samozřejmě ten úžasný závěr. Maceova smrt je naprosto skvělá, je smutná, emotivní, zároveň ale dává perfektní smysl. Mace vždy toužil být hrdinou, a obětovat se pro své přátele k němu úžasně sedí. Patriot byl jedna z mých nejoblíbenějších postav 4. série a jsem rád, že jeho odchod se takhle povedl. Mimochodem, tomu pomáhá i hudební motiv v dané scéně, který je výborný. Skvělá epizoda. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama