Reklama

Reklama

VOD (1)

Je odhalena pravda o tom, proč se Fitz tak změnil. (Disney+)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No Regrets je výborný díl. Od úžasného a napínavého příběhu, přes pár solidních cameí, až po fenomenální závěr a skvělou a emocionální smrt jedné z mých oblíbených postav. Ale hezky postupně. Děj epizody je velice fajnový, je to zábavné a napínavé, Fitz je pořád skvělý záporák a i taková May, která v minulých epizodách poměrně dost strádala, tady dostává nějaký prostor se předvést. Máme tu pár super dialogů, třeba všechno kolem Macka je velice fajn, nebo rozhovor Warda a Simmonsové je skvělý. K postavám, po téměř 2 sériích se nám vrací Trip, který sice nemá moc prostoru, ale bylo bezva ho sledovat. Taky různé easter eggy na předchozí série, třeba zmínka o Bakshim nebo narážka na Whitehalla, ty mě taky bavily. A teď samozřejmě ten úžasný závěr. Maceova smrt je naprosto skvělá, je smutná, emotivní, zároveň ale dává perfektní smysl. Mace vždy toužil být hrdinou, a obětovat se pro své přátele k němu úžasně sedí. Patriot byl jedna z mých nejoblíbenějších postav 4. série a jsem rád, že jeho odchod se takhle povedl. Mimochodem, tomu pomáhá i hudební motiv v dané scéně, který je výborný. Skvělá epizoda. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je asi zbytečné komentovat každý díl, ale tady si prostě musím ulevit :-) U žádnýho dílu žádnýho seriálu jsem si neříkal na konci: Panebože ať ještě není konec a samozřejmě teď jsem nasranej:-) To co hoši od Marvelu předvádějí po scénáristický stránce nemá obdoby. No prostě nejlepší série. A Agents of HYDRA - pecka :-D ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná pecka. Je až neuvěřitelné, jak moc schopní tvůrci se toho ujali, opět jsme se dočkali dalšího návratu, smutného okamžiku i momenty absolutní katarze. Tohle prostě nemá chybu! U první dílu po pauze jsem byl přísnější, ale tady to fakt jinak nejde.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Počas reklám pred titulkami epizódy bola odvysielaná reklama na L'Oreal "Hydra" Genius Liquid Care, modré tekuté mydlo. (Pat.Ko)
  • Nápis na tabuli, ktorý číta Agentka May (Ming-Na Wen) na sídle Hydra, hovorí: "V SPOMIENKE NA dvestosedemdesiatdeväť nevinných duší, ktoré prišli o život v Cambridgeskej udalosti. Zatiaľ čo zahynuli rukami zla, boj za spravodlivosť bude pokračovať navždy v ich mene." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama